Thanks
Aplikaci na POČASÍ??
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
Enties
Aplikaci na POČASÍ??
Ahoj iPodeři / iPohoneři mohli byste mi prosím doporučit nějakou hodně dobrou app na počasí. Je jedno jestli bude drahá hlavně ať je co nejlepší
Thanks
Thanks
-
caran
- Host

Re: Aplikaci na POČASÍ??
Accuweather.com / FREE
http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=300048137&mt=8
http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=300048137&mt=8
iPhone 3G 8GB 3.1.2 TMSK
iPhone 3G 8GB 3.1.2 TMSK
MacBook PRO 13", 2,26GHz, 2GB RAM
MacBook White, 2,13GHz, 4GB RAM
---------------------------------------
May Way - FingerPiano
iPhone 3G 8GB 3.1.2 TMSK
MacBook PRO 13", 2,26GHz, 2GB RAM
MacBook White, 2,13GHz, 4GB RAM
---------------------------------------
May Way - FingerPiano
-
havran66
- Mírně pokročilý

Mám Weather Pro a je dobrá. Najde tvoji polohu a ukáže ti předpověď. Za 5.50 CHF se mi nezdá drahá.
-
Honzam
- Klub čistého iOS

Ja jsem zase spokojenej s Fizz Weather. Stoji 3 eura. Predpoved je na 3,5 nebo 15 dni. Predpoved i celkem sedi...
-
mike0007CZ
- Pokročilý uživatel

Nejlepsi je http://www.chmi.cz - zcela zdarma
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9
-
elka
- Starý pes fóra :)

Chtěl aplikaci, ne webovou stránku
Já používám taky FizzWeather. Je rychlý a přesný a nepíše nesmysly, když nejsem online.
-
Enties
Díky stáhl jsem si Fizz Weather vypadá to, že je tam vše co potřebuji. .-)
-
ikoala
- Host

Muze prosim nekdo u defaultni aplikace na pocasi vyzkouset, zda mu tam jde Usti nad Labem ? Cca pred tydnem se prestalo updatovat a kdyz jsem ho smazal, tak uz ho ve vyhledavani mest znovu nenaslo, pritom ostatni mesta a mestecka okolo to najde vpoho.diky.
-
pinot
Mám fizz weather i weather pro a weather pro je minimálně v mém bydlišti jednoznačně přesnější
-
jubei80
- Host

ikoala píše:Muze prosim nekdo u defaultni aplikace na pocasi vyzkouset, zda mu tam jde Usti nad Labem ? Cca pred tydnem se prestalo updatovat a kdyz jsem ho smazal, tak uz ho ve vyhledavani mest znovu nenaslo, pritom ostatni mesta a mestecka okolo to najde vpoho.diky.
Místo města napiš směrovací číslo... mě to u Litvínova funguje
-
elka

Defaultní aplikace je právě k ničemu, pokud je člověk offline. I když předtím stáhne počasí, po odpojení to vydrží dvě tři spuštění a pak už neukáže nic. Nechápu proč.
-
Pavuk
Taktiež odporúčam Fizz Weather a keď sa lokalizuje do češtiny tak je super
-
elka

-
Pavuk
-
ekeaze
Nevite , jaka aplikce ma nejlip zpracovan pohled ze satelitu , co se tyce pocasi ... dik
-
hmhappy
- Host

Pohled ze satelitu a i předpovídání má nejlepší určitě Weather Pro. Využívá nejbližší meteo stanice, většinou letištní, k místu,které si zvolíš.. Plus si tam okamžitě stáhneš aktualní model satelití simulace s výhledem na dalších pár hodin.. 4ím blíž k nějakému letišti nebo dané meteo stanici, tím je to samozřejmě přesnější.. Ještě podobná app je AeroWeather, ta bere info také z letišť,ale to nebyla otázka..
-
byeen
- Sponzor 2014

pouzivam AccuWeather, vyborna aplikacia a zdarma... predpoved na dalsich 14 hodin, 15 dni, dost presna vacsinou, UV index, kvalita vzduchu, vlhkost... Pohlad zo satelitu, smer vetra, predpoved pocasia aj moderatorom, proste super vec... urcite stoji aspon za skusenie 
MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM
iPad Black Wifi, 3rd, 32GB
iPhone 5 white, 64GB
iPad Black Wifi, 3rd, 32GB
iPhone 5 white, 64GB
-
Tea Racer
- Moderator fóra

Ted chvili používam Ina Ruwa Free a je to taková rozširena accu weather. Bere od nich data, ale uzivatelsky mi to prijde daleko lepsi, je free i placena verze.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
-
ls8

Vyzkoušel jsem hodně aplikací na počasí, i hodně placených, nakonec jsem zůstal u Weather Pro. Má super podorobné předpovědi, i v ČR nabízí stovky měst s regionálními předpověďmi, výborně funguje nalezení nejbližšího města podle GPS.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
Tea Racer
- Moderator fóra

To se mi také líbí u Ina Ruwa nebo Accu Weather dle gps hned najde lokaci.... presnost na den dopredu je lepsi než meteopres...
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
parmin
- iPhone expert

Také mám Fizz Weather, ale prakticky ho moc nepoužívám. Co se týká předpovědí počasí, tak mě většinou zajímá jestli bude pršet nebo ne (podle toho se rozhoduju, jak naložím s volným časem). Vím, že toto vlákno je o aplikacích, přesto si dovolím přispět.
Na springboardu mám odkaz na mobilní verzi aktuálních dat z radaru CHMI, kde je vidět, kde zrovna prší a kam se oblačnost pohybuje. Pro výše uvedené účely jsem nenašel nic lepšího a myslím, že žádná tak přesná aplikace ani není (ale rád se nechám poučit
)
Přidávám ještě odkaz:
http://www.chmi.cz/meteo/rad/mobile/raw6_big.html
Na springboardu mám odkaz na mobilní verzi aktuálních dat z radaru CHMI, kde je vidět, kde zrovna prší a kam se oblačnost pohybuje. Pro výše uvedené účely jsem nenašel nic lepšího a myslím, že žádná tak přesná aplikace ani není (ale rád se nechám poučit
Přidávám ještě odkaz:
http://www.chmi.cz/meteo/rad/mobile/raw6_big.html
Naposledy upravil(a) parmin dne úte srp 10, 2010 12:52 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 8 * iPad 6 * Mac Mini * Apple TV * AirPods
-
Tea Racer
- Moderator fóra

To je paradni ten odkaz, vyzkousím! V InaRuwa a accu weater je také radar, ale tohle vypada jednodušeji.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
ekeaze
Nejlepsi je weather pro, ma i nejlepsi radar a pohled z druzice...
Naposledy upravil(a) ekeaze dne úte srp 10, 2010 7:53 pm, celkem upraveno 1 x.
-
STepik
- Senior uživatel

jednoznačně je nejlepší weather pro. Naprosto presna predpoved... Vrele doporucuji 
iPhone 4S (32 GB) | iPad 2 (32 GB) | MacBook Pro mid 2012 (16 GB RAM, 480 GB SSD)
-
2L8
- iPhone expert

Ja odporucam World Weather!
A je velmi pekne animovany.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
-
benitoSVK
- Klub čistého iOS

Aplikaci na POČASÍ??
Ano World Weather je super!len skoda ze ju nemozem dostat do weathericon:-(
PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3
-
2L8
- iPhone expert

Mozno pri nejakej novej aktualizacii
Lebo iny krajsi program na pocasie som nevidel. Resp. tak velmi pekne animovany. Mam rad, ked mi stekaju kvapky vody po display-i alebo hmla mi zatieni slnko ... Je nejaky lepsi?
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA
-
Tea Racer
- Moderator fóra

Tady jde hlavně o to jaká je nejpresnejsí a nejspolehlivejsí, ne jen o animace a efekty 
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
PetrK
- Mírně pokročilý

-
Tea Racer
- Moderator fóra

Dnes vysel update AccuWeather, me ta aplikace funguje tak z 20%?
Co vám?
Edit: AccuWeather mel problem s moji lokalitou, už to šlape
Co vám?
Edit: AccuWeather mel problem s moji lokalitou, už to šlape
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
Lubo1980
- Sponzor 2014

Trošku oprášim.. MeteoEarth tiež nie je na zahodenie.. (myslim ze je od tej istej firmy ako WeatherPro) Co sa designu, prevedenia tyka a samozrejme aj presnostou udajov (predpovedou) je nieco podobne ako iRadar.cz ale s viacerymi moznostami a predpovedou pocasia pre cely svet. Resp pre vacsie mesta. Aplikacia vam umozni sledovat teplotu, zrazky, oblacnost, rychlost vetra a tlak ovzdusia. Takisto si mozte prezerat mapu v 2D a 3D, prepinat denny/nocny rezim - zobrazia sa hviezdy, ikona "info" ktora zobrazuje co aktualne hodnoty znamenaju (napr zrazky v mm, kolko a pod),je tam ikona (volam ju bublina) ktoru si zapnete, presuniete na pozadovane miesto na mape a zobrazuju sa vam v nej aktualne udaje na danom mieste ktore si mozte prepinat. Teplota, zrazky.. pripadne sledovat videopredpoved na nasledujucich 24 hod v konkretnom meste. Na zaver, porovnaval som predpovede a aktualne teploty aj s inymi aplikaciami a musim povedat, meteoEarth bola asi "najpresnejsia".. Takze urcite odporucam. (po vydani iOS7 sa obcas stane, ze "info bublina" je prazdna, no kontaktoval som vyrobcov a bude opravena v skorom update-e)
-
photopetr
- Klub čistého iOS

Jednoznačně WeatherPro!!!!
iPhone 7
Watch NIKE
MacBook Air 11"
iPad mini 4
TV
Airpods
Watch NIKE
MacBook Air 11"
iPad mini 4
TV
Airpods
-
Lubo1980
- Sponzor 2014

WeatherPro ano. Urcite super aplikacia. No len ako som spominal, u MeteoEarth sa mi paci moznost grafickej videopredpovede aj na nasledujuce hodiny, pripadne dni co pri WeatherPro nie je (myslim). BTW pouzivam obe, takze ani jednu z nich "nezhadzujem"
PEACE
Sent from iPhone 5 using Tapatalk 2
PEACESent from iPhone 5 using Tapatalk 2
-
mkrupala
- Host

já mám WeatherPro a jsem spokojený, líbí se mi týdenní výhled dopředu i s hodinovými předpověďmi, je velmi přehledná, hned na první stránce má člověk nejdůležitější informace..., v IOSu je vylepšená taky applovská appka na počasí, ale nechápu, proč v ní nejde zobrazit další den po hodinách, jen dnešní den, to je škoda, to ji z mého pohledu ubírá a proto ji mám zastrčenou v zadních stránkách 

-
Manek49
- Pokročilý uživatel

Existuje nějaká app, která bere data z yr.no a přitom to není ta jejich oficiální?
-
mrzic
- iPhone expert

MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4
-
Smrdaky
- Suspect

Aplikaci na POČASÍ??
1.Umi to push?
2.Umi nejaka aplikace push zpravu varovani, ze je pravdepodobnost deste, v miste kde se zdrzuji nebo v nastavenem miste?
2.Umi nejaka aplikace push zpravu varovani, ze je pravdepodobnost deste, v miste kde se zdrzuji nebo v nastavenem miste?
-
mrzic
- iPhone expert

Push to neumí. Umí to jen ukazovat jaká bude teplota, tlak, vítr, vlhkost a srážky 2 dny dopředu. Data jsou přímo z ČHMÚ, takže by měla být vždy aktuální.
Koneckonců, aplikace je zdarma, tak si můžeš sám zkusit, co umí
Koneckonců, aplikace je zdarma, tak si můžeš sám zkusit, co umí

MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4
-
jackb
- Sons of Jailbreak

https://itunes.apple.com/gb/app/yr.no/id490989206?mt=8
design nie je ziadne terno, ale mne sa skor ako o animacie a hluposticky jedna o presnost. a nic lepsie ako web yr.no som zatial nevidel
design nie je ziadne terno, ale mne sa skor ako o animacie a hluposticky jedna o presnost. a nic lepsie ako web yr.no som zatial nevidel
MacBook Pro late 2010
iPhone SE 128GB
iPhone SE 128GB