Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
ja sel na ofiko stranky Smule a tam je forum kde je i editor a vysledky praci lidi z celeho sveta, casto si podle nich hravam, Amazing Grace, Silent Night, Jingell Bells, a td... je tam toho plno
uz si nekdo stahl update? a registroval se? ja jo a hned sem vyzkousel jednu skladbu nahrat. v podpisu je odkaz na muj vytvor, tak muzeme potom porovnavat jak nam to hrani jde
Tak jsem vcera taky poridil Ocarinu a je to fakt super vec. Zatim jsem s tim stravil asi vic casu nez s vetsinou her, ktery jsem stahl driv a to pritom nejsem zadny hudebnik. Musim rict, ze za tech 79 eurocentu to fakt stoji.
Semtex: No uz jsem si taky poslal registraci, ale odpoved zatim nedorazila, tak cekam.
Tak to je úžasný toto !!!!!! Fakt, na tohle hrát mě baví, hrával jsem na flétnu, ale to už bylo dávno, tak mi to trošku připomíná staré časy . Super, doporučuji, ještě k tomu zadara. Pohoda!