[DISKUZE] FileBrowser - brouzdejte v Iphonu prez prohlížeč..
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
[DISKUZE] FileBrowser - brouzdejte v Iphonu prez prohlížeč..
Tak zde můžete diskutovat k Návodu:
- FileBrowser - brouzdejte v Iphonu prez prohlížeč v PC!
viewtopic.php?f=13&t=5491
- FileBrowser - brouzdejte v Iphonu prez prohlížeč v PC!
viewtopic.php?f=13&t=5491
- rony
- Klub čistého iOS
Re: [DISKUZE] FileBrowser - brouzdejte v Iphonu prez prohlížeč..
Moj nazor: je to daleko komplikovanejsie ako keby som pouzil SCP klienta. Najma ak chces do toho pchat cojaviem 10-1000000 suborov... 
ako riesenie je to zaujimave v tom, ze ide o spustenie webservra s jednoduchou aplikaciou v iphone.

ako riesenie je to zaujimave v tom, ze ide o spustenie webservra s jednoduchou aplikaciou v iphone.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
jj to je jasný jako že bych použil SCP. ale když nejsi u sebe na internetu, a třeba u někoho jinýho (nebo třeba v práci) tak se to hodí 

zajímalo by mě, jestli se i tady projevuje přítomnost/nepřítomnost ZiPhone iBrickr Fixu, nevšiml si někdo?
ja žadnej ibrickr fix neinstaloval takže nevím.udelal jsem restore, odblokoval ziphone 2.5 a zadnej ibrickr fix.
a do winSCP se dostanu a vše v pohodě.
a do winSCP se dostanu a vše v pohodě.
-
- Starý pes fóra :)
ibrickr fix hraje roli pouze u pripojeni pres kabel
ot: u me se projevuje i na ssh
mam problem... kdyz do mozili zadam moji adresu http://192.168.2.100:8888 tak se mi nic nenacter a hodi chybu ze cas vyprsel a stanka nenalezena 

-
- Host
V návodu chybí, že před instalací FileBrowseru je potřeba nainstalovat Jiggy Runtime.
Na otázku k čemu je to dobé - v situaci, kdy mi kolaboval vt100 terminál a SCP (chyba práv u jedné z knihoven), Total Commander plugin nezobrazoval jiný FileSystém než data, to byla možnost, jako dovnitř iPhona dostat něco, čím se to podařilo spravit bez restoru přes iTunes.
Na otázku k čemu je to dobé - v situaci, kdy mi kolaboval vt100 terminál a SCP (chyba práv u jedné z knihoven), Total Commander plugin nezobrazoval jiný FileSystém než data, to byla možnost, jako dovnitř iPhona dostat něco, čím se to podařilo spravit bez restoru přes iTunes.

iPhone FW 3.0.1 US JB
exist píše:mam problem... kdyz do mozili zadam moji adresu http://192.168.2.100:8888 tak se mi nic nenacter a hodi chybu ze cas vyprsel a stanka nenalezena
předpokládám že to otvíráš v internet exploreru? funguje to jen v mozille.
Dave píše:
¨mam tam napsano, ze to otviram v mozile..

a ses na ip i na pocitaci pripojenej na stejny siti?
exist píše:Dave píše:
¨mam tam napsano, ze to otviram v mozile..
Napadlo me jeste jestli nemas v mozile nastaveni proxu serveru?
pokud ano musis si nastavit vyjimku to znamena nepripojovat se k dane IP(IP tvojeho iphone) pomoci proxy...