[iPhone2] česká lokalizace

Danny2
Host
Host

Re: [iPhone2] česká lokalizace

Příspěvek od Danny2 »

Já si osobně myslím, že to je úplně jedno jestli čj bude nebo ne kšefty pofrčí tak či tak, ale udělat cz překlad a nechat ho formou ticketů jako do teď tak by se určitě nic nestalo a hlavně si myslím, že jsou zde i lidi kteří za ní budou vděčný ;) Já osobně jí nepotřebuju, ale líbila by semi ;) Takže jsem pro, aby se udělala a rád přidám ruku k dílu ;)
iPhone 5s 64GB Gold iOS 7.1.1
MacBook 13,3" with Retina
iPad 3 Black WiFi +3G 32GB
>>> http://www.servis-jinak.cz <<<

djlucas
Starý pes fóra :)

Příspěvek od djlucas »

Obrázek

Obrázek

zatim ve fazy vyvoje.... ale potreboval bych cestinu na FW 1.1.4 do PC tak mi ji nekdo poskitnete diky...
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9

pedobry

Příspěvek od pedobry »

djlucas píše:zatim ve fazy vyvoje.... ale potreboval bych cestinu na FW 1.1.4 do PC tak mi ji nekdo poskitnete diky...

Uprimne, takhle veta me trosku odrazuje od toho jak bude vypadat vysledna kvalita.

Ale mam tady alespon 2 tipy:
- vypnuti automatickeho doplnovani - staci prejmenovat /System/Library/TextInput/TextInput_en.bundle na jiny nazev (TextInput_en.bundle.backup)
- nastaveni spravneho formatu cisel - je nutne upravit soubor /System/Library/Frameworks/UIKit.framework/PhoneFormats/UIPhoneFormats.plist

djlucas

Příspěvek od djlucas »

automaticke doplnovani se da vypnout v nastaveni.... nikdo te nenuti cestinu pak instalovat ;-)
Macbook pro

pedobry

Příspěvek od pedobry »

Finta s upravou Keyboard.plist a klicem <string>KeyboardAutocorrection</string> na 2.0 nefunguje. Pokud mas informaci, ktery klic to je ve 2.0, podel se.

Soubor s upravou cisla je prilozen. Neni uplne idealni,ale je funkcni. Pred pouzitim odstran priponu .zip.

hejkal_cz

Příspěvek od hejkal_cz »

... automaticke doplnovani ...
by mne docela zajimalo jak se to da vypnout v nastaveni..... dekuji za info
Naposledy upravil(a) hejkal_cz dne pon črc 21, 2008 7:07 pm, celkem upraveno 1 x.

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Nastavení - Obecné - Klávesnice - Autom. opravy: vypnuto.

hejkal_cz

Příspěvek od hejkal_cz »

v sekci, kterou popisujes mam pouze:
- automaticka velka pismena
- zapnuti Caps Lock
- "." shortcut

a mezinarodni klavesnice

v 1.1.4 k tomu byla kb2, tady jsem veril, ze to bude soucasti fw2.0

zemekoule

Příspěvek od zemekoule »

hejkal_cz píše:... automaticke doplnovani ...
by mne docela zajimalo jak se to da vypnout v nastaveni..... dekuji za info

ve verzi 2.0 nejde automaticke doplnovani vypnout v menu. Navod najdes tady ve foru v sekci navody, je to tam popsane.

hejkal_cz

Příspěvek od hejkal_cz »

beaver2 a djlucas psali, ze to ve fw2 jde pres menu, o moznosti pres Winscp samozrejme vim... i tak, dekuji

zemekoule

Příspěvek od zemekoule »

Pres menu to opravdu nejde.

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

hejkal_cz píše:beaver2 a djlucas psali, ze to ve fw2 jde pres menu, o moznosti pres Winscp samozrejme vim... i tak, dekuji

Omlouvám se, to nastavení platí pro iPhone jedničku.

djlucas

Příspěvek od djlucas »

taky sem se asi sekl... mel jsem tam jednu moznost ale ocividne to neni ono porad to doplnuje...
Macbook pro

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

djlucas píše:zatim ve fazy vyvoje.... ale potreboval bych cestinu na FW 1.1.4 do PC tak mi ji nekdo poskitnete diky...

pokud chceš CZ udělat udělej jí komplet sám, nechtěj po nás naší CZ kterou pouze doplníš a budeš jí vydávat za svoje dílo. Požádej proto ofiko autory, morena a crusadera zda ti CZ k předělání zapůjčí ... Až budeš mít CZ hotovou můžeš nás požádat zda ti dovolíme jí zde zveřejnit nebo se domluv s klukama zda jí dělají nebo ne, já za ně mluvit nebudu. Kdyby jsi moc CZ vzal, předělal a vydával jí za svoje dílo také bych s tím nesouhlasil...

můj názor ..

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Julek píše:

Když chceš dělat použitelnou češtinu, tak prosím bez pravopisných chyb. Jinak se na to klidně vybodni.

S474N
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od S474N »

Julek:no ja si zase myslim, at to klidne pouzije (ale nedelal jsem puvodni, tak do toho nemam co kecat). Myslim si, ze ta cestina bude hlavne pro nas pro vsechny a neni vubec dulezite, kdo ji udelal, protoze ji urcite delal s dobrym srdcem, dobrym umyslem a nejenom pro sebe, ale i pro lidi. Nicmene pouze muj nazor.
Obrázek

iPhone 7 128GB Silver, v10.1.1 CZ nonJB :(
iPad Air 2 64GB Cellular Black, v9.0.2 CZ JB

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

ja si zas myslim ze by se mel domluvit s morenem a spol... kdyz ji chce pouzit tak precijenom ten preklad udelali oni a on to bude zas upravovat....proste by z nej byl pak "jen" spoluautor
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009

Julek
Administrator
Administrator

Příspěvek od Julek »

přesně proto jsem to psal, po zkušenostech jaké s CZ byli se nemůžete divit ..

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Diablo

Příspěvek od Diablo »

Taky si myslim ze ta reakce byla mozna trochu prehnana , souhlasim tedy spis s nazorem S474NA ale nemam do toho co kecat ta cestina je vase.... a myslim ze by bylo lepsi kdyby se publikovala jako Open Source, i kdyz zaseon by toho zase nejaky blbec zneuzil tak radsi ne ...

S474N
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od S474N »

Diablo: bohuzel z ruznych jinych lidskych cinnosti mam zkusenosti takove, ze veskere restrikce "ods3r0u" ti slusni. Ti zli si stejne najdou svou cestu a naopak ruzne restrikce pro slusne jim umozni jeste vyssi zisky. Tak to proste na svete chodi a dle meho nazoru zbytecne bojovat s vetrnymi mlyny timto zpusobem je nesmysl. Naopak bych videl napriklad snazeni v tom, aby se cestina co nejvic rozsirila a vsude se o ni vedelo, ze je zdarma a firmy na ni nemohli profitovat. Ti chytrejsi uz totiz davno maji sve PWN firmware a konkretne restrikce v pristupu k instalaci cestiny spise hraje do karet jim. A to, ze to odradi dva nebo tri "garazmistry" podle me nebylo vubec ucelem.
Obrázek

iPhone 7 128GB Silver, v10.1.1 CZ nonJB :(
iPad Air 2 64GB Cellular Black, v9.0.2 CZ JB

tonniii

Příspěvek od tonniii »

Ahoj, velice mne znepokopjilo, že na webu T-Mobile se objevilo v technických parametrech iPhone 3G, že češtinu NEMÁ. :( Myslíte, že časem ji budou poskytovat nebo se dá pro iPhone 3G už stáhnout čeština? Děkuji moc za odp.

ronny

Příspěvek od ronny »

cestina by mela byt v dalsim firmware :)

tonniii

Příspěvek od tonniii »

ronny píše:cestina by mela byt v dalsim firmware :)

Děkuji moc za opd., ale strasne mne stvou odpovedi typu "by měla", "asi bude"... Doufám, že už se někdy dozvíme oficiální zprávu....

szoustal
Host
Host

Příspěvek od szoustal »

Čeština na iPhone 2 ve velice dobré kvalitě je ke stažení na těchto stránkách. Nutná je ovšem registrace. Přeloženo 100%

http://iphone.clubskoda.cz/?stazeni,17
iPhone 3GS 32G FW 3.1.2, Nokia 6303

whisky96

Příspěvek od whisky96 »

ano, to je ten dobrak, co tu napjprv spamoval vsetky fora a postol svoj link snad do kazdej temy, ked mu to modi vymazali, tak nas na svojich strankach obvinil ze sme mu ukradli jeho pracu ;-)

minimalne 2 cestinu mas aj tu na fore, jednu od djlucasa a druhu od morena, crusadera a drsneho

szoustal
Host
Host

Příspěvek od szoustal »

Byl jsem teď nějakou chvíli mimo, takže jsem mimo obraz. Ale mám tu od toho " dobráka " a jsem spokojenej.
iPhone 3GS 32G FW 3.1.2, Nokia 6303

El_Guapo

Příspěvek od El_Guapo »

Dobrý den. O iPhonu toho moc nevim a zakladni veci jsem si uz precetl jen si nejsem jistej jednou veci. Pokud bych si poridil iPhone 3G tak tu cestinu co se tady nabizi tam nedostanu asi legalne jenom pomoci jailbreaku je to tak???

quidak

Příspěvek od quidak »

je to tak.

El_Guapo

Příspěvek od El_Guapo »

Sakra. Takze pokud chci legalne tak jedina moznost pockat az apple vypusti novej FW a doufat ze v nem bude cestina... :cry: A zvadnul bych ten jailbreak a vse co k tomu patri (cestina a podobne) i kdyz jsem uplnej zacatecnik a kdyz si nekolik dnu budu procitat fora??? Hlavne i pak nazpatek az se uvolni novej FW tak to vratit do puvodniho stavu aby to nikdo nepoznal?

Lukáš Petr
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Lukáš Petr »

Jailbreak bys urcite zvladnul, problem je v tom, ze tim prijdes o zaruku. A ver tomu, ze to poznaj, i kdybys udelal 10x restore
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com

IPeIPa

Příspěvek od IPeIPa »

JO tak to mi teda řekni jak to můžou poznat ???

El_Guapo

Příspěvek od El_Guapo »

Podle toho co jsem se tu docetl na foru tak existuje pomerne slozity zpusob jak toho docilit, aby na to neprisli, tak by me zajimalo, jestli je to opravdu pravda, jestli mi to nekdo, kdo s tim ma zkusenosti potvrdi. Jinak mam jeste jeden dotaz, ale nejsem si jistej, jestli se muzu ptat v tomto tematu. Jde o to ze jsem zaslechl, ze s iphonem, ktery ma v sobe anglictinu, nejde bez jailbreaku napsat SMS, kvuli anglicky T9. Je to vymysl nebo je to opravdu tak. Jde mi o to ze si chci taky poridit 3 gecko od operatora, ale ta chybejici cestina v nem me znepokojuje a popravde o zaruku se mi moc nechce prijit. Diky predem za odpoved.

Reyn
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Reyn »

k te zaruce: ja jsem zase na forech cetl, ze i kdyz jde zjistit zda byl iPhone jailbreaknuty, Apple to nezjistuje a pokud se iphone pokazil v dobe, kdy na nem byl restorenuty oficialni firmware, tak se o nic nestaraji. A taky pry stopy zanechava pouze starsi ZiPhone, nove metody QuickPwn a WinPwn by mely byt ciste....ale to je vsechno "jedna pani povidala", chtelo by to nejaky odbornejsi nazor :)

Diablo

Příspěvek od Diablo »

Chtelo by to nekoho kdo to Primo vyzkousi .... nebo jeste lepe nekoho kdo pracuje u T-Mobile - Vodafone - O2 - Applu a zabyva se temito reklamacemi :D .

Kryšpín

Příspěvek od Kryšpín »

Čus Pámove češtinu do iPhone 3G lze nahrát přes program DiskAid !!!
Tento prográmek otevře iPhone jako další Disk prostě ho připojíš ke kabelu a JETO :D ! Problem je jen s tou Češtinou mam ji u sebe na počítači dejte někdo SERVER kam to mám poslat ! Čus
PS našel jsem tu dost nápadů tak ted pomůzu jááááááááá

pacholek

Příspěvek od pacholek »

O.o diskaid bez jailbreaku ? to je ovsem revoluce!:)

Kryšpín

Příspěvek od Kryšpín »

ano neí třeba !!!!!!!!! :D :D :D :D

Kryšpín

Příspěvek od Kryšpín »

Foto

Kryšpín

Příspěvek od Kryšpín »

Tento program otevře iPhone !!!! Není třeba Open SSh

Verze pro WIN. MAC.
http://www.digidna.net/diskaid/download.php

Kryšpín

Příspěvek od Kryšpín »

Na základě mnoha dotazů to upřesním :
1) je to převážně pro iPhone 3G
2) čeština je ve všech Aplikacích jak jsme to měly u iPhone 1
3) problem je ze jsem ji uložil z iPhone na PC a má 40MB a to jsem pouzil ZIP.
4) na navodu a kde si budete moc stahnou CZ pracuji !
5) dnes jsem to testoval na iPhone 8GB, 16GB a 16GB-3G
6) nebudu to posilat emailem chci to dat veřejně a ZADARMO

dekuji moc za pochopení snad to bude hotové 31.8 večer

Odpovědět