Já si osobně myslím, že to je úplně jedno jestli čj bude nebo ne kšefty pofrčí tak či tak, ale udělat cz překlad a nechat ho formou ticketů jako do teď tak by se určitě nic nestalo a hlavně si myslím, že jsou zde i lidi kteří za ní budou vděčný Já osobně jí nepotřebuju, ale líbila by semi Takže jsem pro, aby se udělala a rád přidám ruku k dílu
iPhone 5s 64GB Gold iOS 7.1.1 MacBook 13,3" with Retina iPad 3 Black WiFi +3G 32GB >>> http://www.servis-jinak.cz <<<
Finta s upravou Keyboard.plist a klicem <string>KeyboardAutocorrection</string> na 2.0 nefunguje. Pokud mas informaci, ktery klic to je ve 2.0, podel se.
Soubor s upravou cisla je prilozen. Neni uplne idealni,ale je funkcni. Pred pouzitim odstran priponu .zip.
djlucas píše:zatim ve fazy vyvoje.... ale potreboval bych cestinu na FW 1.1.4 do PC tak mi ji nekdo poskitnete diky...
pokud chceš CZ udělat udělej jí komplet sám, nechtěj po nás naší CZ kterou pouze doplníš a budeš jí vydávat za svoje dílo. Požádej proto ofiko autory, morena a crusadera zda ti CZ k předělání zapůjčí ... Až budeš mít CZ hotovou můžeš nás požádat zda ti dovolíme jí zde zveřejnit nebo se domluv s klukama zda jí dělají nebo ne, já za ně mluvit nebudu. Kdyby jsi moc CZ vzal, předělal a vydával jí za svoje dílo také bych s tím nesouhlasil...
můj názor ..
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
Julek:no ja si zase myslim, at to klidne pouzije (ale nedelal jsem puvodni, tak do toho nemam co kecat). Myslim si, ze ta cestina bude hlavne pro nas pro vsechny a neni vubec dulezite, kdo ji udelal, protoze ji urcite delal s dobrym srdcem, dobrym umyslem a nejenom pro sebe, ale i pro lidi. Nicmene pouze muj nazor.
ja si zas myslim ze by se mel domluvit s morenem a spol... kdyz ji chce pouzit tak precijenom ten preklad udelali oni a on to bude zas upravovat....proste by z nej byl pak "jen" spoluautor
iPhone 2G 8GB iPhone 7 128GB Jet Black iPad Mini with Retina 32GB Silver Macbook Pro 13" mid-2009
Taky si myslim ze ta reakce byla mozna trochu prehnana , souhlasim tedy spis s nazorem S474NA ale nemam do toho co kecat ta cestina je vase.... a myslim ze by bylo lepsi kdyby se publikovala jako Open Source, i kdyz zaseon by toho zase nejaky blbec zneuzil tak radsi ne ...
Diablo: bohuzel z ruznych jinych lidskych cinnosti mam zkusenosti takove, ze veskere restrikce "ods3r0u" ti slusni. Ti zli si stejne najdou svou cestu a naopak ruzne restrikce pro slusne jim umozni jeste vyssi zisky. Tak to proste na svete chodi a dle meho nazoru zbytecne bojovat s vetrnymi mlyny timto zpusobem je nesmysl. Naopak bych videl napriklad snazeni v tom, aby se cestina co nejvic rozsirila a vsude se o ni vedelo, ze je zdarma a firmy na ni nemohli profitovat. Ti chytrejsi uz totiz davno maji sve PWN firmware a konkretne restrikce v pristupu k instalaci cestiny spise hraje do karet jim. A to, ze to odradi dva nebo tri "garazmistry" podle me nebylo vubec ucelem.
Ahoj, velice mne znepokopjilo, že na webu T-Mobile se objevilo v technických parametrech iPhone 3G, že češtinu NEMÁ. Myslíte, že časem ji budou poskytovat nebo se dá pro iPhone 3G už stáhnout čeština? Děkuji moc za odp.
ano, to je ten dobrak, co tu napjprv spamoval vsetky fora a postol svoj link snad do kazdej temy, ked mu to modi vymazali, tak nas na svojich strankach obvinil ze sme mu ukradli jeho pracu
minimalne 2 cestinu mas aj tu na fore, jednu od djlucasa a druhu od morena, crusadera a drsneho
Dobrý den. O iPhonu toho moc nevim a zakladni veci jsem si uz precetl jen si nejsem jistej jednou veci. Pokud bych si poridil iPhone 3G tak tu cestinu co se tady nabizi tam nedostanu asi legalne jenom pomoci jailbreaku je to tak???
Sakra. Takze pokud chci legalne tak jedina moznost pockat az apple vypusti novej FW a doufat ze v nem bude cestina... A zvadnul bych ten jailbreak a vse co k tomu patri (cestina a podobne) i kdyz jsem uplnej zacatecnik a kdyz si nekolik dnu budu procitat fora??? Hlavne i pak nazpatek az se uvolni novej FW tak to vratit do puvodniho stavu aby to nikdo nepoznal?
Podle toho co jsem se tu docetl na foru tak existuje pomerne slozity zpusob jak toho docilit, aby na to neprisli, tak by me zajimalo, jestli je to opravdu pravda, jestli mi to nekdo, kdo s tim ma zkusenosti potvrdi. Jinak mam jeste jeden dotaz, ale nejsem si jistej, jestli se muzu ptat v tomto tematu. Jde o to ze jsem zaslechl, ze s iphonem, ktery ma v sobe anglictinu, nejde bez jailbreaku napsat SMS, kvuli anglicky T9. Je to vymysl nebo je to opravdu tak. Jde mi o to ze si chci taky poridit 3 gecko od operatora, ale ta chybejici cestina v nem me znepokojuje a popravde o zaruku se mi moc nechce prijit. Diky predem za odpoved.
k te zaruce: ja jsem zase na forech cetl, ze i kdyz jde zjistit zda byl iPhone jailbreaknuty, Apple to nezjistuje a pokud se iphone pokazil v dobe, kdy na nem byl restorenuty oficialni firmware, tak se o nic nestaraji. A taky pry stopy zanechava pouze starsi ZiPhone, nove metody QuickPwn a WinPwn by mely byt ciste....ale to je vsechno "jedna pani povidala", chtelo by to nejaky odbornejsi nazor
Čus Pámove češtinu do iPhone 3G lze nahrát přes program DiskAid !!! Tento prográmek otevře iPhone jako další Disk prostě ho připojíš ke kabelu a JETO ! Problem je jen s tou Češtinou mam ji u sebe na počítači dejte někdo SERVER kam to mám poslat ! Čus PS našel jsem tu dost nápadů tak ted pomůzu jááááááááá
Na základě mnoha dotazů to upřesním : 1) je to převážně pro iPhone 3G 2) čeština je ve všech Aplikacích jak jsme to měly u iPhone 1 3) problem je ze jsem ji uložil z iPhone na PC a má 40MB a to jsem pouzil ZIP. 4) na navodu a kde si budete moc stahnou CZ pracuji ! 5) dnes jsem to testoval na iPhone 8GB, 16GB a 16GB-3G 6) nebudu to posilat emailem chci to dat veřejně a ZADARMO
dekuji moc za pochopení snad to bude hotové 31.8 večer