Zdravím, potřeboval bych poradit jak nejlépe nazálohovat telefon? Vím, že mám asi 3 možnosti, iCloud, iTunes v PC a SW třetích stran?
Zálohu jsem ještě nedělal a synchronizace některých věcí mám vypnuté (fotek).
1. jde mi o to, jak nazálohovat komplet telefon, aby se obnovil do stavu v jakém je před zálohou (hlavně nastavení aplikací a uložené pozice her, jinak by pro mě záloha ztrácela smysl)
2. předpokládám, že iOS neumožňuje nazálohovat jen určité věci a pak jen určité obnovit?
např. mám hru, kterou si nazálohuju a pak jen jí obnovím, to asi nelze, nebo se pletu?
3. Když si do telefonu nahraju muziku (nebo nějaké soubory) mimo itunes (tím, že tel. připojím k PC, tak se mi tam zobrazí nějaké složky, kde si můžu přidat muziku a soubory), zálohuje se i toto automaticky, nebo o to přijdu?
4. když provedu zálohu, zálohuje se i nastavení aplikací a uložené pozice ve hrách? Nerad bych v některých hrách pokračoval od začátku....
Dále mám dotaz k fotkám, protože to mi není moc jasné, jak to funguje, slyšel/četl jsem jen nějaké protichůdné údaje, proto jsem u fotek vypnul synchronizaci.
1. když prý synchronizuji fotky, tak je pak jen těžko smažu, prý tam v icloudu zůstanou i když je z icloudu smažu? Prostě mi někdo povídal, že mu nejdou pak žádné fotky vymazat a někde pořád "trčí"...
2. Kvalita fotek je horší, teď nevím, kde přesně a kde přesně zůstane ta "plná kvalita", kterou jsem vyfotil... Zase mi někdo tvrdil, že myslím na icloud se stáhne fotka v plné kvalitě a v telefonu se zmanší, nebo naopak, prostě jsem v tom měl/mám zmatek....
no, asi nejlepší bude, jestli byste mi prosím dali link, kde by toto bylo vysvětlené, jak to s těma fotkama je....
Díky.