Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
pridavam se, je to rozhodne jedna z nejlepsich aplikaci co si muzete naistalovat do sveho iPhonka pouzivam na iMacu ovladani je proste uzasne, ukazuje artworky, muzete menit rating, rychla, intuitivni, proste pokud mate MAC tak je tahle app povinost a to ze je free taky potesi jen me mrzi ze nepodporuje i Windows...
Musis se registrovat na iTunes a tim paden do appstore
@ls8: dneska je nejakej "divnej" den vid
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0 iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2 Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Stahneš aplikaci z AppStore, nainstalujes Remote a uz jenom otevres a aplikace si sama najde tvoje iTunes, zadas nejaky bezpecnostni kod, a muzes prehravat.
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar iPhone XS Max, black, iOS 12 Apple Watch 4, black, 44mm
Nechapu, ale me to nejede... Mam stahnuty Remote z Appstore, ale kdyz je zapnu, tak mi to nic nenajde a kdyz dam: Chose a Library... , tak mi tam naskoci Add Library a Performance - Stay Connected (ON/OFF) a kdyz dam Add Library tak mi to nej napise kod a nic vic se dal nedeje
@parmin: dekuju za pripomenuti, uz jsem si opravil podpis :]
@couplu zapni iTunes a pak zapni aplikaci a dej Add library, v iTunes by se ti mela na leve strana objevit polozka REMOTE (jako kdyz pripojis iPhone, jenom tam nebude iPhone ale REMOTE) a pan na to klikni a zadej kod ktery se ti zobrazi na iPhone
@whisky96: ses si jisty ze to ovlada pres sit? Tedy tim myslim ze musi byt oba pripojeny na stejnou sit. Protoze ovladam iMac a ten neni pripojeny pomoci wifi ale kabelu, a ovladam PC ktere je pomoci Wifi, tedy jestli nestaci pouhe wifi, ne pripojeni. Jestli chapes jak to myslim.
omlouvame se za takovehle chybicky, to presouvani vypada na prvni pohled lechce, ale verte mi ze to tak jednoduche neni, v polovine pripadu clovek musi dlouho premyslet kam co presunout
ked mam iphone pripojeny , itunes otvoreny , a otvorim remote sa mi nezmeni ikona iphone v itunes na ikonu remote , nevie niekto pomoct , uz si neviem rady
Ja s nim nemam zadne problemy, vse funguje jak ma. Nahral jsem to do iphona a pak dal nacist knihovnu a hotovo. Nic vic jsem nenastavoval. Jo mam to pres wifi
Tak jsem zvítězil! Pro všechny kterým to nejde, přidám pár postřehů.
1. Je třeba aby iPhone i PC/Mac na kterém běží iTunes byly na jedné wifi síti. Computer může být připojen i přes router kabelem, v tom problém není.
2. V iTunes je třeba mít povoleno sdílení.
3. Pokud jsou výše uvedené podmínky splněny ale v iTunes se neobjeví iPhone jako "remote", problém bude pravděpodobně ve firewallu. Podle typu firewalu je třeba v nastavení povolit příchozí i odchozí komunikaci pro iTunes.
Případně zkontrolujte i nastavení firewallu na routeru.
Kdyby si někdo nevěděl rady, rád poradím via ICQ/AIM...
Ahoj, aplikace je super, ale mam jeden dotaz... Jde nejak udelat to, aby se iTunes pokazde nemaximalizoval? Je to blbe kdyz treba hraju...prepnu pisnicku, a vyskoci mi iTunes...
kbenes píše:Ahoj, aplikace je super, ale mam jeden dotaz... Jde nejak udelat to, aby se iTunes pokazde nemaximalizoval? Je to blbe kdyz treba hraju...prepnu pisnicku, a vyskoci mi iTunes...
jde.. klikni pravym na ikonku iTunes u hodin a dej "Switch to Mini Player"
Apple iPhone 4 / fw 4.2.1 NON JB Apple Macbook Aluminium / 2.4Ghz
cau, appku jsem nainstaloval, a dokonce se mi to zobrazi v itunes, zadam heslo, ale tim koncim. naskočí verifikace a zase se to vrátí na zadání kódu. Dělam něco špatně?:)
hmmm... a nemas neco jako norton internet security, zone alarm, nod32 atd? mozne je ze to neverifikuje ptz neaky antivir blokuje tak ho zkus vypnout a potom neak experimentovat a povolit treba vsechnu komunikaci pro iTunes atd