Rsim 10 plus - problém

Diskuze o možnostech jailbreaku, novinky, dění, problémy.

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

airus | ned led 10, 2016 11:07 pm

Rsim 10 plus - problém

Čau, je tu někdo kdo už má rsim 10+?
Já jsem si ji včera koupil, a doufal jsem že pojede s iOS 9.2. Mám problém v tom, že když ji vložím do telefonu, nezobrazí se mi ta černá tabulka s výběrem operátora a módu. Prostě když ji vložím do telefonu tak to po mě hned chce aktivaci. Nevíte někdo kde je problém? Díky.
Host
Host
 
Příspěvky: 27
Registrován:
sob úno 21, 2015 12:23 pm
Bydliště: Olomoucko

marhor11 | pon led 11, 2016 2:20 am

Re: Rsim 10 plus - problém

Tony 1 bude vedet. Muzu se zeptat jaky mas ip , kolik te stala rsim 10+ a kde jsi ji koupil? Nekde jsem cetl ze pri potizich pomuze vlozit sim s rsim do unlock ip,a pokud to jde, provest aktivaci ,a pak ji znovu vlozit do ip co chces unloknout. Snad to pomuze. Ale celkove se bojim ze ios 9.2. je obtizne JB a mozna bude orisek I pro rsim10+. Pockej na nekoho kdo ti poradi. Rad bych pak vedel jak jsi dopadl.
Host
Host
 
Příspěvky: 10
Registrován:
úte led 05, 2016 4:49 pm

Uživatelský avatar Tony1 | pon led 11, 2016 10:47 am

Re: Rsim 10 plus - problém

Ještě ji nemám je na cestě mezi Hongkongem a ČR, zajímá mě co tam zlepšili :-)). Ale obecně platí
- pokud nemáš iP aktivovaný tak je třeba Rsim vložit do jiného aktivovaného iP a v něm vše nastavit s tvou sim co budeš používat.
- pokud ti menu nevyskočí v aktivovaném iP při nastavování Rsim a je jedno zda je bloklý či ne, tak do menu Rsim najedeš Nastavení-Telefon-Sim aplikace
- pak vyndáš a vložíš do zablokovaného iP a provedeš aktivaci.
Noťas, momentálně TOSHIBA
iPhone 6 space grey 16GB, Apple Store, USA
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 2932
Registrován:
sob črc 12, 2008 6:18 pm
Bydliště: Jihomoravák

marhor11 | pon led 11, 2016 2:11 pm

Re: Rsim 10 plus - problém

Cau Tony 1, posles mi prosim kde jsi rsim koupil? Diky. Jinak vylepseni na 10+ jsou tato :
NEW Features
•4G Network Signal drop fixed with new Self-Repair Function. No more problem getting back 4G network when you change tower or when you lose network in low Network areas like underground stations & no Network areas
•SPRINT (CDMA) iPhones using 4G SIM cards on 4G Network bugs fixed with Self-Repair Functions. Activation request pop-up flaw has been fixed when using 4G SIM cards on 4G networks using SPRINT or CDMA iPhones.
•DUAL mode Function implemented on the menu for 3G only Networks on iOS9.X.
•Lock Carrier Function improved. You can now use your iphone as Factory Unlocked with Lock Carrier Function..
- See more at: http://www.geveystore.com/products/r-si ... Ma9Iw.dpuf
Host
Host
 
Příspěvky: 10
Registrován:
úte led 05, 2016 4:49 pm

airus | pon led 11, 2016 9:49 pm

Re: Rsim 10 plus - problém

Takže, mám aktivovaný iP5, IOS 9.0.2 s rsim 10 a 64kb simkartou, signál funguje ale ne data - ty mně na iOS 9 s rsim 10 nejdou. RSIM 10+ jsem koupil na bazoši za 600 i s poštou, jinak je k mání na Sbazaru: http://www.sbazar.cz/JacobShop/detail/1 ... one-iphone. Já jsem si iPhone aktivoval s rsim 10 a 64kb simkou (iOS 9.0.2), v sim aplikacích jsem se o to pokoušel, ale než to tam stihnu naklikat tak mi to vyhodí tu bílou aktivační obrazovku, zkoušel jsem to cca půl hodiny a pak jsem to vzdal. Takže to mám vložit do neblokovaného iPhonu, nastavit to a vložit zpátky do zablokovaného? Když ji tam vložím, tak než stihnu najet do telefon-sim aplikace tak to udělá tohle: http://justairus.rajce.idnes.cz/iphone#XXXXX.jpg
Host
Host
 
Příspěvky: 27
Registrován:
sob úno 21, 2015 12:23 pm
Bydliště: Olomoucko

marhor11 | úte led 12, 2016 1:38 pm

Re: Rsim 10 plus - problém

Takze tu 10+ jsi koupil na bazosi za 600kc I s postovnym od jineho prodejce nez je Jacob nebo jsi to usmlouval? Me prodejce (asi Jacob) rekl ze pokud budu mit s 10+ problem tak pomuze pripadne vymeni za jinou. To by mel za ty penize. Na aukru je prodava asi jako Yakaman .
http://aukro.cz/ShowItem2.php?item=5917 ... ommend-box
Pokud jsi koupil za 600kc od jineho prodejce posles mi link prosim?
Jinak se koukni na tohle video pokud umis anglicky tak ti to mozna pomuze je to s titulkama. Je to nastaveni starsi rsim10 ale ten post "sim played tone" je tam taky a je to asi normalni. Dej vedet jak si dopadl snad nekdo poradi.
Host
Host
 
Příspěvky: 10
Registrován:
úte led 05, 2016 4:49 pm

airus | úte led 12, 2016 10:27 pm

Re: Rsim 10 plus - problém

@marhor11 Jojo koupil jsem ji od jiného prodejce než je Jacob, prodejce měl 9pro a jednu 10+ tak jsem ji vzal. Link ti nemůžu poslat, inzerát je už smazaný. Video tu nějak nevidím. A ty teda sháníš RSIM 10+?
Host
Host
 
Příspěvky: 27
Registrován:
sob úno 21, 2015 12:23 pm
Bydliště: Olomoucko

marhor11 | stř led 13, 2016 12:11 am

Re: Rsim 10 plus - problém

airus ano rsim10+ si chci koupit. Na ten link k tomu videu sem zapomel.

http://www.geveystore.com/products/r-si ... to-ios-9-1

Ta zenska na videu moc mumla ale jsou tam titulky.
Host
Host
 
Příspěvky: 10
Registrován:
úte led 05, 2016 4:49 pm

airus | stř led 13, 2016 8:58 pm

Re: Rsim 10 plus - problém

Už asi vím čím to je, když jsem ji měl poprvé tak jsem se stihl proklikat do EDIT IMSI a zadal špatně CarrierCode. Dneska přišli spolužákovi asi po měsíci další dvě 10+ z Hong Kongu (kdyby někdo chtěl můžu hodit přímo link na Ebay) a s nimi mně to po správném nastavení podle YTB tutoriálu funguje. Mám teď tu svoji navíc, tak kdybys chtěl, můžu ti ji za 500 + pošta prodat.
Host
Host
 
Příspěvky: 27
Registrován:
sob úno 21, 2015 12:23 pm
Bydliště: Olomoucko

Uživatelský avatar Tony1 | pát led 15, 2016 10:16 am

Re: Rsim 10 plus - problém

Tak mám takový pocit že RSIM 10+ je prostě jen trhák na kupujícího a hlavně je v ní upraven soft který podporuje CDMA nosiče, nová podpora pro GSM je mizivá a myslím že neřeší problém 128kb sim co se používají u nás. Včera jsem rsim10 zkoušel s marhor11 na iP5s ATT a nepodařilo se, sice bylo málo času ale první dojem je jako s předchozí generací rsim. Domlouváme další pokus, tak že uvidíme a budu informovat.
Noťas, momentálně TOSHIBA
iPhone 6 space grey 16GB, Apple Store, USA
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 2932
Registrován:
sob črc 12, 2008 6:18 pm
Bydliště: Jihomoravák

airus | pát led 15, 2016 3:50 pm

Re: Rsim 10 plus - problém

Potvrzuji. Dneska se mi opět stalo to, že to ve meště spadlo (viz. R sim 9 pro padá ve městě). Takže se musím zase vrátit k rsim 10 a 64kb simce. Taky jsem z toho docela zklamanej. Proč používáte RSIM na ATT? Mám za toho že oficial unlocky na ATT jsou třeba na Ebayi docela levný.
Host
Host
 
Příspěvky: 27
Registrován:
sob úno 21, 2015 12:23 pm
Bydliště: Olomoucko

vasa13 | čtv bře 17, 2016 11:25 am

Re: Rsim 10 plus - problém

Zdravím, mám menší problém s iPhone 6 Plus blokovaným na T-Mobile US, používám R-SIM 10+. iPhone jsem obnovil do továrního nastavení, aktivoval přes R-SIm. Nyní mi ale stále hlásí žádný signál, Můžete mi někdo prosím popsat, které věci v nastavení R-SIM mám nastavit, aby to fungovalo? Děkuji.
iPhone 6S, Macbook Pro retina, Apple Watch Sport 38mm
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak
 
Příspěvky: 238
Registrován:
ned led 24, 2010 9:18 pm

Uživatelský avatar Tony1 | pát bře 18, 2016 9:05 am

Re: Rsim 10 plus - problém

Jaký iOS tam teď máš??
Noťas, momentálně TOSHIBA
iPhone 6 space grey 16GB, Apple Store, USA
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 2932
Registrován:
sob črc 12, 2008 6:18 pm
Bydliště: Jihomoravák

vasa13 | pát bře 18, 2016 5:30 pm

Re: Rsim 10 plus - problém

iOS 9.1. to by mělo být v pohodě.
iPhone 6S, Macbook Pro retina, Apple Watch Sport 38mm
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak
 
Příspěvky: 238
Registrován:
ned led 24, 2010 9:18 pm

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Odblokování a jailbreak iOS

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

cron