iPhone 5 nenaskoci r-sim menu

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

8bitgod | stř zář 30, 2015 3:56 pm

iPhone 5 nenaskoci r-sim menu

Čau , mam problem s r-sim. Povim to cely od začátku.

Takže, nejprve jsem si koupil iPhone 5 z eBay ktery je zamčený na vodafone uk operatora.
Když přišel ,tak byl zamčený na iCloud. Kontaktoval jsem teda prodejce , a ten řekl že se omlouvá a smazal iCloud (find my phone)

uvěřoval jsem to a opravdu je vyplý:

https://www.icloud.com/activationlock/
imei:013622009898079

no. Tak ted' přišel druhý problém , a to že je teda zamčenej na r-sim kartu. Dneska jsem si ji koupil od jednoho prodejce , a když jsem ji vložil do mýho iPhonu tak se nezobrazilo žádný menu - avšak když jsem ji tam vložil tak jsem zaroven omylem kliknul na výběr jazyku (jak je na ty aktivační obrazovce - viz obrazek 1.0)
- to by mohl byt duvod proč se to menu nezobrazilo.

img 1.0 : goo.gl/YC3r1J

- také se mi místo ty obrazovky hello zobrazuje černá obrazovka s písmem "L" - asi to byla ta zprava kterou tam dal ten člověk když byl eště zaplej find my phone.

- chtěl bych jen říct , že mam novou simku od kaktusu - ktera je asi 128kb..

Mam zkusit si nechat oříznout starou simku tak cca 5let a zkusit to s ní?

Jo a eště jedna věc , když se mi teda nezobrazilo to menu , tak sem to dal tomu prodejci at' to hodí k sobe a ten šel do nastavení sim a vybral tam select carrier a vodafone UK (u sebe na iphonu) a pak to dal zas do mýho iphone ale žádná změna. On měl však 5Sko (já 5ku).

Poradíte mi co mám dělat ? Děkuji.
Host
Host
 
Příspěvky: 5
Registrován:
čtv zář 24, 2015 4:57 pm

Uživatelský avatar Tony1 | čtv říj 01, 2015 8:59 am

Re: iPhone 5 nenaskoci r-sim menu

- Určitě si nech ostříhnout starou sim nezničit!!!
- ostříhnout sim s r sim vlož do jakéhokoliv iPhone zdůrazňuji musí to být tvá sim co budeš používat!
- v iPhone nastav Vodafone ÚK a proklikej se přes nastavení iP5-iOs8.. 2G-3G potvrď.
- vyndej sim a Rsim z IPhone a vlož do tvého zablokovaného iPhone na nic nečekej a pokračuji v aktivaci s Wi-Fi. Následně po připojení k Wi-Fi aktivace proběhne a CIA do minuty vyběhne síť.
- sim musí být bez pinu. Pak po aktivaci si ho tam klidně nastav.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 2942
Registrován:
sob črc 12, 2008 6:18 pm
Bydliště: Jihomoravák

8bitgod | čtv říj 01, 2015 4:23 pm

Re: iPhone 5 nenaskoci r-sim menu

Ahoj ,

tak sem si oriznul to simku starou a kdyz sem ji dal jen tak do iphonu (bez rsim) tak mi to ukazovalo 'locked sim' :d je pravda ze sem ji uz asi rok nepouzival..

mam tedy do toho ciziho iphonu zkusit dat tu novou kaktus sim? (4g) Protoze to je ta co chci pouzivat ale nevim jestli to s ni pujde..

- mám možnost získat simku vodafone uk s kterou bych udelal aktivacni proces. Mam toho vyuzit ? Po aktivaci bych postupovat tak že bych si to menu rozklikl přes nastavení..

Děkuji.
Host
Host
 
Příspěvky: 5
Registrován:
čtv zář 24, 2015 4:57 pm

Uživatelský avatar Tony1 | pát říj 02, 2015 12:43 pm

Re: iPhone 5 nenaskoci r-sim menu

Nerozumím co je Locked sim buď tam máš pin nebo co?
- v druhém iPhone rsim můžeš nastavit klidně i se sim kaktus a pokud budeš v místě s dobrým pokrytím 3G tak iPhone pojede, pokud ale následně v jiném místě 3G sít nebude, tak signál v iPhone spadne a bude tam jen nápis žádná služba.
- aktivace ti proběhne i když nepůjde signál.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 2942
Registrován:
sob črc 12, 2008 6:18 pm
Bydliště: Jihomoravák

8bitgod | čtv říj 08, 2015 5:05 pm

Re: iPhone 5 nenaskoci r-sim menu

No tak jsem to nakonec zprovnoznil. (iOs 8.0.2)

- Nejprve jsem si opatřil simku originálního operátora z ebaye (cca 100kč i s poštou)
- poté jsem ho pomocí té simky aktivoval.
- následně je nutno vložit nějakou starou 64kb sim (cca 3-4roky starou) jinak se po vložení zobrazí apple logo s textem že je nutno aktivovat sim.
- tam pak jít do nastaveni - telefon - aplikace sim - select carrier - vodafone uk - ip5 - 2g/3g
- restarovat
- vyndat starou sim a vložit novou (už muže být 128kb (4g))
- nainstalovat patch ze stranky: http://www.miamiavenuesales.com/gpp-unl ... uctions/en
- zvolit 2g
- nastavení - telefon - aplikace sim - select carrier - vodafone uk - ip5 - 2g/3g
- restart
- nyní by již mělo vše jít.

Děkuji za ochotu zde na foru)
Host
Host
 
Příspěvky: 5
Registrován:
čtv zář 24, 2015 4:57 pm

Uživatelský avatar Tony1 | pát říj 09, 2015 2:32 pm

Re: iPhone 5 nenaskoci r-sim menu

Jen upozornění ne aktualizovat patch funguje jen do iOS 8.2!!!! To co jsem radil tak vše se vztahuje k nejnovějšími iOS.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 2942
Registrován:
sob črc 12, 2008 6:18 pm
Bydliště: Jihomoravák

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 7.*

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

cron