FIX pro WIFI + YouTube + GPS na 3.1.2 JB

Pravidla fóra
V tejto sekcií nájdete hotové návody. Povolené sú len reakcie na znenie návodov (opravy, doplnenia a pod.). Budeme radi pokiaľ napíšete návod a vložíte ho do tejto sekcie. Všetky príspevky musia schváliť moderátori.

Všetky vaše problémy a požiadavky o pomoc smerujte do vhodných sekcií alebo do Poradny.
2L8
iPhone expert
iPhone expert

Re: FIX pro WIFI + YouTube + GPS na 3.1.2 JB

Příspěvek od 2L8 »

Tam, kde ho odinstalovavas, tak tam by mala byt aj moznost reinstal sa mi zda.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA

spolak

Příspěvek od spolak »

Mne taky nejelo youtube po instalaci FW 3.1.2, nemohl jsem se pripojit pres router kterej byl nastavenej na proxy, ted ale meho poskytovatele internetu odkoupil jiny, zmenil nastaveni, a ted uz nejedy pres proxy a nemam statickou IP, a youtube jede bez problemu, kdyz jede nekto z vas pres proxy mozna to bude ten problem.. :? alespon u mne byl...

vlastiiik
Host
Host

Příspěvek od vlastiiik »

na dovozeným iphonu z rakouska po JB nešlo jen youtube, jinak vše... po fixu z fishbone.ge funguje, ale rozjelo se až po cca 10min co jsem si iphonu nevšímal, hned po rebootu nešlo...
na cz iphonu nešla zase jen gps, po fixu nefunguje stále... obnovit nastavení sítě i lokalizace jsem zkusil 108x :lol:

parchant

Příspěvek od parchant »

zdravim mistri.. takze sem byl nucen po zmizeni cydie udelat jailbreak,pomoci blackra1n.. nesel,taxem musel udelat restore zpet na 3.1.2 a pak jailbreak.. vse fpoho,wifi funguje,az na videa youtube, nelze otevrit atd.. sel sem do cydie,zadal stranku podle navodu,instaloval Push Notification Fix a vse je vyreseno....

mam iPhone 2g z U.S.A. fw 3.1.2 JB by Blackra1n :mrgreen:

Cenayus

Příspěvek od Cenayus »

to gps sa stale nepodarilo nikomu opravit ze?

alebo zeby ?

snad s os4 to bud euz v pohode

Shark NX

Příspěvek od Shark NX »

Ja pouzivam Push Doctor a napravilo mi to aj GPS.
Ale aj Tento Push Fix mi uspesne rozbehol GPS. Ak ti to nefunguje aj tak skus GPS bez JailBreak-u
Ak ti nepojde aj tak, tak to skor vidim na HW problem.

lukas26
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od lukas26 »

jen dotaz, je tohle kompatibilní i s iOS4? dneska jsem nahazoval kamarádovi na jeho 3G iOS4, custom fw přes sn0wbreeze, unlock pomocí ultrasn0w z Cydie...youtube nejede jako na 3.1.2, kde to tohle řešilo...tak jen pro jistotu, abych nemusel po instalaci tohohle na iOS4 dělat restore :)

Zamčeno