[iPad BB] Opět zoufalec s iPad BB 06.15.00 - nejde GPS
[iPad BB] Opět zoufalec s iPad BB 06.15.00 - nejde GPS
Zdravím mám iPhone 3G 8GB,FW 4.2.1_8C148_Restore BB 6.15.02 + JB
Ať už stáhnu jakoukoliv navigační aplikaci tak mi nejde GPS signál :-/
Koupil jsem stojánek,ten levný,mám to na okně jedu do Práglu a zkrátka to nenajde ani prd,za celou dobu.Polohové služby jsou zapnutý.Internet je blbost abych musel mít.
Ať už stáhnu jakoukoliv navigační aplikaci tak mi nejde GPS signál :-/
Koupil jsem stojánek,ten levný,mám to na okně jedu do Práglu a zkrátka to nenajde ani prd,za celou dobu.Polohové služby jsou zapnutý.Internet je blbost abych musel mít.
-
- Host
Re: Neni GPS
Uz ti nikdy ani nepojde kvoli BB 6.15.02 !!!!!! Ja som tiez naletel Moja OBROVSKA CHYBA!
josephko3
U iPhone 3G jsem měl také s GPS pořád nějaké problémy. Nakonec reklamace kvůli GPS (poslali nový ks) a pak prodej. Teď se už jen těším na iPhone 4 

-
- Moderator fóra
josephko3 píše:Uz ti nikdy ani nepojde kvoli BB 6.15.02 !!!!!! Ja som tiez naletel Moja OBROVSKA CHYBA!
proc by nemela jit? co to je zase za blbost?
pravdepodobne mas vadny GPS chip, kdyz pustis Google Maps, tak se to chytne?
-
- Host
Odkedy mam 4.2.1 BB z iPadu 6.15.02 odvtedy mi ukáže aj Google len mesto podla GSM BTSky.
josephko3
Bohuzel je to tak. S upgradem na novy BB 6.15 se stává GPS nefunkční. Bohuzel. Bohuzel lidi napriklad s novou verzi 3Gs jako mam ja nemeli jinou sanci, aby mohli udelat unlock. O tomto problemu se vsak clovek dozvi az kdyz to nejde
Snad brzy vyjde fix ... doufam

mám 3gs a fw 4.1 + bb 6.15....jde nějak zpět obnovit GPS, např. downgrade ??
-
- Moderator fóra
downgrade Basebandu nejde a tim ze si tam dal ten s ipadu uz ani nidky zadny jiny baseband nedas, jestli ti GPS prestala jit kvuli tomu ze se tam dal ten ipad BB tak se bohuzel obavam ze gps asi moc nepofrci :(
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

Manual iPhone
Hmm...ale když jde udělat downgrade na 3G...tak by to mohli koumáci vykoumat pro 3GS...
-
- Moderator fóra
3G jsou jeste starsi modely, a nejsem si uplne jisty jestli u 3G jde downgradnout baseband ... spise bych rekl ze nejde u zadne verze protoze jinak by nebyl potreba unlock, nebyly by potreba ipad basebandy na unlock a atd. jestli si nepletes downgrade basebandu a FW, tak ho vykoumej ty? budes prvni na svete a budes popularni ...
Ot: kdyby sis koupil neblokovany iphone, tak si nemusel nahravat ipad baseband a resit nejaky unlock a vsechno by ti jelo jak by melo
Ot: kdyby sis koupil neblokovany iphone, tak si nemusel nahravat ipad baseband a resit nejaky unlock a vsechno by ti jelo jak by melo

" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone

Manual iPhone
-
- Host
jak bylo řečeno v jiném vlákně tady - o problému s nefunkční GPS na BB 6.15 se ví a zatím je v to v řešení. Věřím, že se brzy objeví nějaká vychytávka, která to opraví.
- iPod Touch 2nd Gen 8GB 2010
iPhone 3G 8GB 2011
iPhone 4 8GB 2011-2012
iPad2 16GB 3G 2011-současnost
MacBook Air 13" 128GB 2012-současnost
iPhone 5 16GB 2012-současnost
IP 3G 16GB nejde wifi ani GPS Navigon
Ahoj, je to asi věčný problém 3géček? pokud ovšem máte někdo radu jak zprovoznit wifi a GPS, budu moc vděčný...
Telefon mám bez JB, FW 3.1.3 BB 6.15.00, ale né Ipad, zkoušel jsem vše, potřebuji si být jistý že je to chyba HW? jestli někomu třeba přede mnou neupadl? Když jsem ho koupil tk se wifi občas chytla, ale nevím co tam bylo za iOS? Teď nejde nic...GPS píše" signál není momentálně dostupný. Navigace se spustí automaticky jakmile bude...jezdil jsem s tím hodinu v autě a starý Garmin nuvi 205EE šlapal jak hodinky
IP ani ťuk, Díky za odpovědi!
Telefon mám bez JB, FW 3.1.3 BB 6.15.00, ale né Ipad, zkoušel jsem vše, potřebuji si být jistý že je to chyba HW? jestli někomu třeba přede mnou neupadl? Když jsem ho koupil tk se wifi občas chytla, ale nevím co tam bylo za iOS? Teď nejde nic...GPS píše" signál není momentálně dostupný. Navigace se spustí automaticky jakmile bude...jezdil jsem s tím hodinu v autě a starý Garmin nuvi 205EE šlapal jak hodinky

-
- Starý pes fóra :)
Re: IP 3G 16GB nejde wifi ani GPS Navigon
06.15.00 je iPad baseband. Nefunkční GPS je známý problém po updatu BB na tuto verzi. Měl jsi si o tom něco přečíst, než jsi se do toho pustil. Že jsi pak udělal downgrade iOS zpátky na verzi 3.1.3 na tom nic nezmění.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
Jenže já se do ničeho nepustil, a BB 6.15.00, tam byla před tím nevím kdo tam co nahrál, je to vždy Ipad BB?Byl v jedné firmě na testování a tam nevím co s tím udělali? koupil jsem telefon z aukra údajně nový, ale záručák mi neposlal....To s tím 6.15, jsem se dočetl včera...Jinak to zprovoznil bratr, telefon byl v RM, a mě to doma Itunes nepřipojil! Díky za radu
[edit=ls8]Necituj poslední příspěvek.[/edit]
[edit=ls8]Necituj poslední příspěvek.[/edit]
-
Vrať to tomu, od koho jsi to koupil a požaduj prachy zpátky. Tobě nevadilo, že jsi nedostal záručák?
Řeší se to dlouhou dobu a aukro mu zablokovalo účet je z Ostravy a já z Prahy co s tím udělám, jedině soud...a to je na dlouho, dokonce jsem ho poslal nazpět na dobírku a nevyzvednul si ho...je to holt podvodník!
Edit: Ještě něco jak dlouho je 6.15.00 na světě? Mě tvrdí v servisu že to tam nenahráli oni!, že to tam bylo na diagnostice minulý rok...
[edit=ls8]Nedělej doubleposty. Sloučeno.[/edit]
Edit: Ještě něco jak dlouho je 6.15.00 na světě? Mě tvrdí v servisu že to tam nenahráli oni!, že to tam bylo na diagnostice minulý rok...
[edit=ls8]Nedělej doubleposty. Sloučeno.[/edit]
-
- Host
-
Baseband 06.15.00 je součástí iOS 3.2 pro iPad, který byl vypuštěn 3.4.2010. Metoda nahrání tohoto basebandu do iPhonu ale byla poprvé umožněna v PwnageTool 4.1.3, který vyšel 28.11.2010.
Je možné že s příchozím ios 4.3.x, který má vyjít koncem měsíce, bude BB množné updatovat?V servise říkal ,že jinou možnost než čekat nemám?
-
Ne. iOS 4.3 nebude mít vyšší verzi BaseBandu.
-
Gratuluji!
Když má být telefon nový, tak ho chci se záručákem, pokud není, strč si ho někam. Nebo, pokud se v tom vyznám, tak chci slevu. Ale až poté, co si zkusím, jestli funguje...
Moje rada je, jeď za ním do Ovy a podus ho, parta ukrajinců nestojí víc než ten telefon
Když má být telefon nový, tak ho chci se záručákem, pokud není, strč si ho někam. Nebo, pokud se v tom vyznám, tak chci slevu. Ale až poté, co si zkusím, jestli funguje...
Moje rada je, jeď za ním do Ovy a podus ho, parta ukrajinců nestojí víc než ten telefon

Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
golimero píše:Jak toto tedy vyřešit?
Řešení je jediné, a napsal jsem ho v tomto vlákně už ve 14:05.
To je super rada nad zlato, nechci být jako on, ale když se mnou nekomunikuje, tak to nevyřeším,už je to před 2 měsíce, takže mám smůlu...A přes soudy, by to vyšlo mnohem více než tel. navíc na to nemám čas a náladu jezdit někam do O......
BB již nejde aktualizovat? up/down/custom/hack/fix/shit?
BB již nejde aktualizovat? up/down/custom/hack/fix/shit?
-
Nejde.
Údajně s každým iOS updatem, je prý i BB aktualizován, tvrdí technik Apple opravny v Praze, mám prý vydržet, tak uvidíme....
Ale pokud to tam někdo nahrál neofiko, tak je možné že to Itunes nepřemaže, co myslíte?
Škoda že nevím jaký ff modemu tam byl než jsem to dal na diagnostiku wifi -nešla,údajně ani když vyměnili mb do jiného "šasí"
Ale pokud to tam někdo nahrál neofiko, tak je možné že to Itunes nepřemaže, co myslíte?
Škoda že nevím jaký ff modemu tam byl než jsem to dal na diagnostiku wifi -nešla,údajně ani když vyměnili mb do jiného "šasí"
-
Ale to není pravda. Baseband se ti aktualizuje pouze tehdy, pokud nově instalovaný iOS obsahuje vyšší verzi BB než která je aktuálně nainstalovaná. iPhony mají basebandy 05.x, ty tam teď máš iPadový, který je 06.x.
iOS 4.3 pro iPhone bude mít BB 05.16.00, tedy stále nižší než 06.15.00, který tam máš teď. Takže ti tam i po instalaci iOS 4.3 zůstane BB 06.15.00.
Už to začínáš chápat?
Zkrátka jsi v háji, smiř se s tím.
iOS 4.3 pro iPhone bude mít BB 05.16.00, tedy stále nižší než 06.15.00, který tam máš teď. Takže ti tam i po instalaci iOS 4.3 zůstane BB 06.15.00.
Už to začínáš chápat?
Zkrátka jsi v háji, smiř se s tím.
downgrade BB 06.15. ??
Zdravím,
na netu jsem objevil tento návod
http://translate.google.cz/translate?hl ... rmd%3Divns
je to tedy návod na downgrade, nebo mi to google translate špatně přeložil?
na netu jsem objevil tento návod
http://translate.google.cz/translate?hl ... rmd%3Divns
je to tedy návod na downgrade, nebo mi to google translate špatně přeložil?
- rony
- Klub čistého iOS
Re: downgrade BB 06.15. ??
plati to pre iphone 3G, zislo by sa to vyskusat, overit, napisat cesky navod :)
zrejme to nefunguje na 3GS a i4, co su pristroje, ktore si nakupila vacsina zufalcov v zahranici a hladaju cokolvek na odblokovanie...
a naopak, na 3G zrejme nie je nutne ani pouzit ipad baseband - kludne ma opravte.
zrejme to nefunguje na 3GS a i4, co su pristroje, ktore si nakupila vacsina zufalcov v zahranici a hladaju cokolvek na odblokovanie...
a naopak, na 3G zrejme nie je nutne ani pouzit ipad baseband - kludne ma opravte.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
Fuzzyband funguje pouze na velmi malém procentu iPhone 3G, pouze na úplně první sérii, novější kusy už měly chybu, které Fuzzyband využívá, opravenou.
AHA, takže pro mne by to možná byl návod jak shodit BB na nižší verzi
Chápu dobře tedy, že downgrade BB na nižší verzi mi půjde na mém 3G??
Popř. jestli budu mít jinou než první sérii půjde mi to?
jak zjistím co mám za sérii??
Zkoušel to už někdo zde na foru, nenašel sem zde o tom nic
( nebo sem špatně hledal a omlouvám se )
Chápu dobře tedy, že downgrade BB na nižší verzi mi půjde na mém 3G??
Popř. jestli budu mít jinou než první sérii půjde mi to?
jak zjistím co mám za sérii??
Zkoušel to už někdo zde na foru, nenašel sem zde o tom nic
( nebo sem špatně hledal a omlouvám se )
-
Prostě to zkus...
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
Bohužel se mi do toho teď moc nechce,
Zatim jsem vůbec rád že sem Iphone vůbec zprovoznil
Baterka drží, signál OK, jediné co tak GPS možná trochu mimo, ale to sem ještě neměl možnost vyzkoušet, nemohu tam dostat navigaci :-/
Je zajmavé, že zatím tento návod zde nikdo nepublikoval
Třeba se najde odvážilivec co to zkusí dřív než já...
Jak prosím zjistím co mám za sérii??
Zatim jsem vůbec rád že sem Iphone vůbec zprovoznil
Baterka drží, signál OK, jediné co tak GPS možná trochu mimo, ale to sem ještě neměl možnost vyzkoušet, nemohu tam dostat navigaci :-/
Je zajmavé, že zatím tento návod zde nikdo nepublikoval
Třeba se najde odvážilivec co to zkusí dřív než já...
Jak prosím zjistím co mám za sérii??
-
AHA, ale nic tu neni ohledně tohot návodu,
Takže když nainstaluji ten Fuzzyband a spustím ho, tak mi to
hned napíše, zda je u mého Iphonu možnost downgradu??
Omlouvám se, teď sem to našel, že při spuštění si Fuzzyband zkontroluji
verzi bootloaderu
Při tomto zjištění si myslim že má šance je opravdu minimální
Takže když nainstaluji ten Fuzzyband a spustím ho, tak mi to
hned napíše, zda je u mého Iphonu možnost downgradu??
Omlouvám se, teď sem to našel, že při spuštění si Fuzzyband zkontroluji
verzi bootloaderu

Při tomto zjištění si myslim že má šance je opravdu minimální

-
- Senior uživatel
neviete nahodou ci riesi niekto problemy s GPS a wifi pri ipad BB ?
Hele popravdě sem toho přečetl dost o problémech s BB pro Ipad, ale
moje zkušenosti: baterka = celkem dobrá výdrž na tak starý telefon, v pohodě vydrží 1 den záhul ( 3G, Wi-fi, hraní her, atd. ) jinak vydrží cca.: přes 2dny
WI-FI nemám sní problém, GPS zatím nevím, nahranou navigaci tam zatím žádnou nemám
Asi záleží na konkrétním mobilu, ale na Androidu při těchto problémech funguje udělat třeba 2x za sebou WIPE,ale to u Iphonu asi nejde....
Jinak chvilku sem byl docela mrzutej ztoho že tam mám BB z iPadu, ale nijak mě to neomezuje a nepociťuji rozdíl
moje zkušenosti: baterka = celkem dobrá výdrž na tak starý telefon, v pohodě vydrží 1 den záhul ( 3G, Wi-fi, hraní her, atd. ) jinak vydrží cca.: přes 2dny
WI-FI nemám sní problém, GPS zatím nevím, nahranou navigaci tam zatím žádnou nemám

Asi záleží na konkrétním mobilu, ale na Androidu při těchto problémech funguje udělat třeba 2x za sebou WIPE,ale to u Iphonu asi nejde....
Jinak chvilku sem byl docela mrzutej ztoho že tam mám BB z iPadu, ale nijak mě to neomezuje a nepociťuji rozdíl

- rony
- Klub čistého iOS
tak spis DETAILNY postup ako si to aplikoval, ale naozaj detailny, striktny postup. Vratane takych malickosti ako instalovane balicky, nie je zaujimavy len ten jednoduchy postup ako narvat ten ipad baseband, ale hlavne podmienky okolo toho. (aby si rozumel: tvoj pripad by mal byt replikovatelny, aby malo to, co si napisal nejaku cenu).
Postup: Přes Itunes sem dal custom FW co jsem zde nalezl na foru od Metalgirl...
v Cydii jsem pouze stáhl unlock a vše běží v pořádku, WI-FI, signál, Baterka drží!!
Dnes ráno jsem měl 100% WIFI zapnutá pořád, mezitím pár minut facebook, internet, a stále 100%
škoda že zatím nemohu otestovat tu GPS
Můj názor je takový, že nejspíš bude záviset na použití custom FW,
Zatím se moc v iOS nevyznám, jel jsem si zatím pouze na Androidu
Až naberu nějaké zkušenosti, zkusím napsat objektivní článek kde bych chtěl srovnat Android s iOS...
v Cydii jsem pouze stáhl unlock a vše běží v pořádku, WI-FI, signál, Baterka drží!!
Dnes ráno jsem měl 100% WIFI zapnutá pořád, mezitím pár minut facebook, internet, a stále 100%
škoda že zatím nemohu otestovat tu GPS

Můj názor je takový, že nejspíš bude záviset na použití custom FW,
Zatím se moc v iOS nevyznám, jel jsem si zatím pouze na Androidu

Až naberu nějaké zkušenosti, zkusím napsat objektivní článek kde bych chtěl srovnat Android s iOS...
- rony
- Klub čistého iOS
to nie je ten postup. idu tam podmienky ako = co som mal v telefone predtym, (slo to do backupu), ci som pouzil restore backupu z itunes, co VSETKO sa mi s cydiou nainstalovalo, kde ktory custom atd. atd.
Tvoj postup nie je reprodukovatelny pretoze si neurcil ani vychodzie podmienky typu "model iphonu, verzie modemu atd. atd. atd. atd.".
taky navod nemoze mat 6 riadkov textu.
Tvoj postup nie je reprodukovatelny pretoze si neurcil ani vychodzie podmienky typu "model iphonu, verzie modemu atd. atd. atd. atd.".
taky navod nemoze mat 6 riadkov textu.