Dynamix píše:Kedze mi VPN pise chybu rozhodol som sa vyskusat to restore a chcem sa opytat ked dam teda Obnovit v itunes, viem ze mi vsetko zmaze ale zostane mi tam ios 5.0.1 alebo mi tam naspat hodi 4.3.5 ktory som tam mal ked som ho kupil? Viem, mozno hlupa otazka ale nechcem nieco pokazit s potom lutovat.
Pomocí verze http://sunra1n.su.funpic.de/Absinthe/ very easy jail.Jak to ted bdue fungovat nadále?Při rstartu telefonu nezbělá Cydia a nastartuje se normálně?Abych to nezkusil a nemusel hned DFU.
"Nesnáším Apple!!" Dost často slýchávám. "Proč?"ptám se pokaždé. "Nemám na to"
V případě cinjectoru i v případě absinthe mi to píše připojení vpn - vyskytla se chyba konfigurace. nemůže to souviset s tím, že jsem za routrem a firewallem? Díky
Skusil som jailbreak pomocou http://sunra1n.su.funpic.de/Absinthe/ ale už dosť dlhú chvíľu mi VPN vypisuje chybu. A v Absinhte mi píše uploalding explot. Čo mám robiť ? Čakať
ok po restornuti uz mam aj ja JB bolo to jednoduche jak facka
iPhone 3G 8GB BlackError - Item not found (Sold) iPad 2 16GB Wifi WhiteError - Item not found (Christmas gift) iPhone 6S 64GB Space GreyItem 100% working iPad Air 2 16GB Wifi WhiteItem 100% working
Po jailbreaku je AppStore ikona biela.Stalo sa to ešte niekomu??Ako to vyriešiť?
iPhone 3G 8GB BlackError - Item not found (Sold) iPad 2 16GB Wifi WhiteError - Item not found (Christmas gift) iPhone 6S 64GB Space GreyItem 100% working iPad Air 2 16GB Wifi WhiteItem 100% working
iP2G, 3G, 3GS, 4, 4S, iP5, iP5C, iP5S, iP6S+, iP7+, iPX, Xs Max 256GB Mac mini, MacBook, MacBook Pro Touch Bar iPod nano, Time Capsule, Apple TV 4, iPad Pro
No mne vsetko ide az po poslednu halsku s VPN configuraciou a nerestartuje sa. Uz som skusil aj resetovat cez obnovenia a nic. Proste nedojte k restartu.
a jako když mám tu VPN vyplou, tak mi ta chyba skákat nebude ? Nebo takhle, já VPN nepoužívám... Vlastním iPad 2.. Tak konečně ! ) iPad 2 is jailbroken! )
Mac Pro - 512 GB SSD - Windows 10 iPhone 6S - 16 GB iPad 2 - 16 GB
Tak jsem po hodine zkouseni ve windows do zarizeni iPad 2 3G fw 5.0.1 dostal Cydii. Neustale problem s VPN a backup error. Pomohlo az Tovarni nastaveni (smazat data a nastaveni) ,pak to dojelo az do konce a po restartu byla v zarizeni Cydia
iPhone 5S 64GB, fw 8.1 iPad air 3G 32GB, fw 8.1 iPad Mini Retina 3G 32GB, fw 7.2.1 JB MacBook Pro 13"
Lol blesk:D Prosímvás, nemá někdo 5.0.1 pro iPad2 WiFi, nebo nějaký link na něj? ať googlim sebevíc, nacházím jen linky na direct download od Apple, a to mi stahuje pár kilo/s...
Jestli to někdo má, hoďtě to na nějaký normální server, nebo mi hoďte link do PM.. Dík
tak už se mi to taky povedlo. musel jsem to dát uplně do prvotní zálohy systému (tzn. uplně čistý) a pak už to šlo. bohužel jsem přišel o kontakty a smsky.
p0sixninja napísal, že ich serveri sú dole a dostávajú zabrať, ale čoskoro budú opäť funkčné aj s Windows GUI verziou.
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB ____________ Moje zariadenia: -iPhone 5S 16GB Space Gray - iOS 7.1 -iPad Mini with Retina display 32GB Space Gray - iOS 7.1 -MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
Máte někdo info, jestli se absinthem pro win aktivuje možnost vypnutí 3G? už jsem siJB udělal přes injection, tak abych zbytečně nerestoroval a pak nedělalJB a vysledek stejny, tedy bez možnosti vypnout 3G. Díky
iPhone 5 16GB CZ iOS 6.0 new iPad 16GB white Wifi CZ iOS 6.0