nefunguje r-sim 7+

Pre všetky staršie verzie iOS.

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Zpstylee | sob dub 13, 2013 8:54 pm

nefunguje r-sim 7+

Čaute mám takýto problém mám iphone 5(telekom sk) iOS 6.1.2 jailbreak a rsim7+ kartu na odblokovanie no ak zadam imsi kód tak mi to nefunguje skúšal som všetky sk imsi kody aj Orange všetko čo je na ich stranke no nefunguje to. Skúšal som to spravit aj tak ze som tam vložil telekom simku a dal get carrier code no ani tak to nejde. Neviete v com môže byt problém?
 

Merfi | ned dub 14, 2013 9:12 pm

Re: nefunguje r-sim 7+

Nevidim dovod na skusanie roznych imsi kodov,ak mas Iphone blokovany na Sk Telekom.Jediny kod ktory mas zadat je 2310234
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS
 
Příspěvky: 250
Registrován:
ned led 02, 2011 8:17 pm

Zpstylee | pon dub 15, 2013 11:58 am

Re: nefunguje r-sim 7+

Tak v com moze byt chyba? Moze to byt Jb ? Alebo na to nema vplyv
 

Merfi | úte dub 16, 2013 8:56 pm

Re: nefunguje r-sim 7+

Podla toho co pises predpokladam,ze tam chces dat orange sim.
Imsi zadaj 2310234.Pokial ti pri hladani tel nebude pytat aktivaciu a iba nebude bediet chytit signal,moze to byt typom sim karty.
Zistis to za 50 centov kupou sim karty Tesco.Tie som s rsim7+ skusal a funguju vsetky Stare a aj najnovsie....
Prip ak si v okoli Zl.Moravce- Levice kludne sa zastav poriesime to
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS
 
Příspěvky: 250
Registrován:
ned led 02, 2011 8:17 pm

Zpstylee | stř dub 17, 2013 10:41 am

Re: nefunguje r-sim 7+

Nie kartu chcem dat O2. Robi mi to presne ako pises nepyta aktivaciu akurat nevie najst signal. Ako to zistim stou tesco kartou? Co mam robit ked je to typom simky ? Niesom z tvojho okolia cize to neviem riesit osobne.
 

Merfi | stř dub 17, 2013 11:52 am

Re: nefunguje r-sim 7+

To je v podstate jedno co tam chces dat.Imsi tam musis zadat Telekomacke.Tu Tesco kartu si kup a vyskusaj ci ti pojde signal.Ak ano,budes musiet pouzit iny typ sim O2.Podla man ti Tesco na 99% nabehne
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS
 
Příspěvky: 250
Registrován:
ned led 02, 2011 8:17 pm

Zpstylee | stř dub 17, 2013 1:41 pm

Re: nefunguje r-sim 7+

A je nano sim karta tesco?.... A co mam povedat v O2 ze aky iny typ simky?
 

Merfi | stř dub 17, 2013 7:35 pm

Re: nefunguje r-sim 7+

Neviem o tom,ze by bola bezne.Vystrihnu ti ju v kazdom lepsom mobilshope
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS
 
Příspěvky: 250
Registrován:
ned led 02, 2011 8:17 pm

Zpstylee | ned dub 21, 2013 12:18 pm

Re: nefunguje r-sim 7+

A ako to mam vyriesit s tou O2 simkou jaky iny typ simky tam mam dat ?

edit:
Rozdeluju sa nejako simky od O2 na typy?
 

gordonko | úte dub 23, 2013 6:39 am

Re: nefunguje r-sim 7+

Čaute mam stejný problem, mám 2x iphone 5 Bloknuty na UK operatorov

kedže unlock je drahý, kupil som rsim7+

s kartou od tmobile funguj tak isto aj s tesco mobile,

najhoršie je že nejdú s orange a ani s O2,

Merfi vedel by si mi poradiť ? ako mam zohnať inu kartu? je roziel medzi kartami od tmobile a kartami od orange ? 64k alebo 128k? myslím že podla tohto to asi nebude problem či?

chodievam na smer NR, možno by sme sa mohli stretnuť

Ď :beer:

EDIT:
je možné použiť orange cez r sim 7+ ?

nakolko mne funguje len tesco a tmobile, neviem čím je to sposobené,

typ karty ako sa to rozlyšuje ? akú si mám pýtať ?
 

Zpstylee | úte dub 23, 2013 11:56 am

Re: nefunguje r-sim 7+

To sa akoze pri vybere novej nano sim rozdeluju karty na 64 a 128?
 

gordonko | úte dub 23, 2013 3:44 pm

Re: nefunguje r-sim 7+

Merfi asi vie ako na to, len tu nie je :)

musíme počkať na neho, bo obe karty ktoré davam do phonu maju rovnaký tvar chipu, na stranách s takým poloblučikom

iné originál nano simky som nerozbehal na IP5

na IP4S to ide OK, teda okrem o2 karty ...Orange facha jak hodinky nová 128k nano simka


napríklad 64k karta z o2 (ktoru som sam odstrihol) nešla ani na 4S

je to cele haluz, vyzerá to tak ako keby preražali nastavenia zo siete cez r sim chip, ako keby chip simky bol silnejší a snažil sa byť nadradený ..

pokial všetko funguje ako ma, na tesco karte alebo tmobile chytim signal aj 3G..

avšak v nastaveni všeobecné píše dole carier O2 14

ked tam dám orange tak to prerazí na orange SK 14 a stále sa to resetuje... :(
 

Zpstylee | úte dub 23, 2013 9:44 pm

Re: nefunguje r-sim 7+

No merfi tu ale neni uz dlhsie :/. Daval si tam teda odstrihnute alebo nano sim karty? Ako vyzera 64 a 128 sim?.
Je to na prd ze vsetky ostatne karty idu len O2 ktore potrebujem nie :(
 

Merfi | stř dub 24, 2013 12:11 am

Re: nefunguje r-sim 7+

@Zpstylee 128 si musis vyziadat.Bezne ju nedavaju
@gordonko kludne sa zastav,da sa rozbehat aj Orange a bez restartov.Ale skor pis do pm.Nikedy mi mam viac servisu a potom nestiham
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS
 
Příspěvky: 250
Registrován:
ned led 02, 2011 8:17 pm

gordonko | stř dub 24, 2013 8:09 am

Re: nefunguje r-sim 7+

áno dával som len odstrihnuté simky, ktoré mali po bokoch take oblučiky,

pokial viem na tmobile mam len easy a tie karty nano sa vydávaju len pre paušal,

tak neviem či vobec pojde aj na tmobile paušal, tažko povedať...

ale čo mam origoš paušal z OR SK tak mam original NANO simku 128 a tá preráža nastavenia r simky...

tak isto mam paušál od o2 platinu, mal som len zastrihnutú kartu, nešla ani na ip4S ani na IP5 ,bol som vymeniť na original 128 nano sim v O2(už ich maju) a nejde tiež...

no zasa tesco simka mi ide bez problemov a funguje na O2 sieti, takže je to záhada...(zasa len kredit karta nie paušal )

písal som si s činanom ktory dodáva kopy tych kariet a s nejakym jeho inžinierom, a hovoril ze 64 karty idu všade, a 128 len niektore, a taktiež povedal ze IP5 je velmi velmi komplikovaný :(

btw je nová r sim 8 (podporuje 3G aj 4G(LTE), ktorá by mohla ale aj nemusela vyriešiť naše problemy...
 

Zpstylee | stř dub 24, 2013 3:08 pm

Re: nefunguje r-sim 7+

Gordonko :nie ja mam aj obycajnu tmobile kreditnu nano simku.
Merfi: Cize problem je len v tom type urcite to uz potom pojde ? lebo ako citam gordonkovi to neslo.
 

gordonko | stř dub 24, 2013 7:34 pm

Re: nefunguje r-sim 7+

, no tak už beham aj s o2 paušalom , kamoš mal presne ten typ simky (ten tvar čo som opisovals tými oblúčikmi na kraji ) paušal už ma dlhšie kartu od o2...


a ide ja hodinky

sice trošku problem nastaviť 3g sieť, pretože moj povodny operator je orange UK

a ten ma v štadratných carrier settings nahodene LTE , a nie je tam možnosť na manualne nastavenie použivatelského rozhrania APN...

vyriešené cez manual profil...ide aj 3G aj2G bez problemov,

takže treba hadať 64K karty s tym exactly tvarom chipu,

foto chipu pošlem zajtra
 

Zpstylee | pát dub 26, 2013 12:04 pm

Re: nefunguje r-sim 7+

no ja mam zatial nano sim kartu s O2 a ta mi nejde cize mam znova dojst do O2 a povedat ze chcem 64k kartu alebo tu 128k moj iphone je blokovany na SK telekom.
Jo posli aspon foto.

Takyto tym simky mam ja aky to je typ?

http://imgur.com/yzWbLDN.jpg

Akurat som bol v O2 a povedali mi ze uz 64K nemaju to uz su stare nevyrabaju sa uz su iba 128 co mam robit? Odkial ziskam 64?
 

gordonko | pát dub 26, 2013 3:10 pm

Re: nefunguje r-sim 7+

kamo napíš mi PM , a pošlem ti mailom tu foto chipu,

sorry bol som total busy,

všetko je to len o tvare chipu, nakolko ten integrovany obvod čo je na r simke nedokáže prečítať každý sim chip...

teda aspon podla mojích skuseností,

Merfi sa k tomu nevyjadrí ? 8)
 

Zpstylee | sob dub 27, 2013 8:34 pm

Re: nefunguje r-sim 7+

Pm sa mi neda pisat som tu kratko daj mi mail
 

gordonko | pon dub 29, 2013 12:04 pm

Re: nefunguje r-sim 7+

kontramatej na gmaili, napíš mi tam mailik a možme to doriešiť,

s mojích skuseností to ide len s tým typom karty , a je jedno ktorý operátor,
 

84mischo | pon dub 29, 2013 6:41 pm

Re: nefunguje r-sim 7+

Ake IMSI pouzivate?
Host
Host
 
Příspěvky: 10
Registrován:
pát říj 03, 2008 12:08 pm

Zpstylee | pon dub 29, 2013 7:15 pm

Re: nefunguje r-sim 7+

Podla toho na akeho operatora mas blokovany MT
 

84mischo | pon dub 29, 2013 10:11 pm

Re: nefunguje r-sim 7+

Mam rovnaku skusenost, O2 s RSIM7 nejde, Tmobile v pohode
Mam lock 4S na UK Tmobile a Orange
Host
Host
 
Příspěvky: 10
Registrován:
pát říj 03, 2008 12:08 pm

gordonko | úte dub 30, 2013 9:13 am

Re: nefunguje r-sim 7+

jop 4S ti pojde len s 64k O2 kartou,

ked máš starší čip karty, ak si dlho zákazník, tak je možnosť tu staru kartu len odstrihnuť na tvar NANO a ideš v pohode, kopa kamošov tak funguje...


aj máš 4S tak napríklad ide ORANGE aj 128 k karta bez problemov...oroginal vydaná v orange

tmobile ide len easy, alebo ked si s easy prešiel na paušal ...

a IMSI si zisti http://x-sim.me/imsi.html

ked píšeš že je na orange a tmobile UK tak pohoda, najdi orange, alebo EE, alebo tmobile...UK samozrejme
 

Zpstylee | pát kvě 17, 2013 7:23 pm

Re: nefunguje r-sim 7+

Takze uz bezim aj ja s O2 sim cez rsimku...vyriesil som to tak ze som kontaktoval O2 pomoc mailom ze potrebujem 64k simku ze mam telefon z anglicka a este sa dala zohnat v auparku v o2 tam este su odstrihol som si ju a bezi bez problemov akurat je skoda ze musi ist na 64k ktore sa nepredavaju lebo na tie nove 128k to nefunguje.
 

Tomas 25 | sob srp 31, 2013 8:44 am

Re: nefunguje r-sim 7+

Dobrý deň.

Mam takýto problém.

Mam blokovaný I phone 5 na odblokovanie používam r-sim 7+ mam sieť o2,všetko šlapalo super az pokial som nesiel na dovolenku do chorvátska keď som vstúpil do Madarska nenaslo mi žiadnu sieť tak som isiel do nastaveni -telefon-a tam som zmenil asi region napisalo mi aby som restartol iphone tak som to urobil siet nabehla takze super pocas doveolenky vsetko fajn ale ked som sa zas vracal a vstupil som na SVK opet mi nechytil signal tak som opet zmenil region a opet restartoval telfon no ale potom mi uz hodilo nejake menu a na ploche mam vyzaduje sa aktivacia a ked to dam samozrejme mi napise ze sim karta je neplatna a nic ine sa v tom menu neda robit len aktivovat kartu cez wifi alebo itunes ked vyberiem kartu nabehmne normal telefon s ikonami zo vsetkym ale ked kartu zasunem tak zas len to menu takze som bezradny ocenim kazdu radu dakujem
Host
Host
 
Příspěvky: 4
Registrován:
sob srp 31, 2013 7:59 am

lukasuhrik | pon zář 02, 2013 3:49 pm

Re: nefunguje r-sim 7+

Mám ten istý problém. Budem velmi vdačný pomoc a radu kto to vie vyriešiť. Dakujem!
Host
Host
 
Příspěvky: 23
Registrován:
čtv črc 21, 2011 1:17 am

Uživatelský avatar Tony1 | pon zář 02, 2013 8:12 pm

Re: nefunguje r-sim 7+

Myslím že pokud máš k R-sim 7 i malou bílou sim kartu tak bys ji měl vložit do iPhone a pokračovat pak jako poprvé.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 2984
Registrován:
sob črc 12, 2008 6:18 pm
Bydliště: Jihomoravák

lukasuhrik | pon zář 02, 2013 8:44 pm

Re: nefunguje r-sim 7+

Nie práveže k tej r-sim 7+ nemám žiadnu bielu sim kartu, iba čip r-sim a nano+micro adapter. Ked vyskočí aktivácia a kliknem na dalej tak nevypíše že karta je neplatná ale vypíše že aktivačný server je dočasne nedostupny, skuste to neskor...už mam tretiu r-sim a skusal som to na dvoch iphone 4s ios 6.1.3....ak zadam ine imsi tak vypise ze je karta od ineho operatora, to je ok...ale ten server nedostupny to nerozumiem... skusil som restore, iphone pohode aktivovalo a jak som potvrdil lokalizacne sluzby tak hned aktivacia znova naskočila.
Host
Host
 
Příspěvky: 23
Registrován:
čtv črc 21, 2011 1:17 am

thiefik | stř zář 04, 2013 12:51 pm

Re: nefunguje r-sim 7+

mám iphone 4s, 128k micro sim vodafone. Když si koupim R-sim 8+ 128k tak mi to poběží? díky
Host
Host
 
Příspěvky: 57
Registrován:
ned srp 29, 2010 4:01 pm

Merfi | stř zář 11, 2013 10:25 pm

Re: nefunguje r-sim 7+

kup si gevey.Nechapem naco chce kazdy kupovat rsim,ked su s nou take problemy
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS
 
Příspěvky: 250
Registrován:
ned led 02, 2011 8:17 pm

Uživatelský avatar h4wk3y | čtv zář 26, 2013 7:57 pm

Re: nefunguje r-sim 7+

O2 CZ aktualne uz dava nove NANO SIMky jen 128bitove... na ni je funkcni pro odblok jen R-SIM 8 a novejsi....
Sam mam R-SIM 8+, telefon blokovany na Orange FR, v telefonu O2 CZ a jede bez problemu...

Tudiz bych koupil R-SIM 8+ a melo by to valit...
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
iPhone expert
iPhone expert
 
Příspěvky: 821
Registrován:
sob bře 28, 2009 8:44 pm
Bydliště: Pardubice

FallenCZ | čtv říj 24, 2013 5:51 am

Re: nefunguje r-sim 7+

jak je na tom t-mobile ? mám od nich taky NANO kartu(neodstřihlou), to je taky 128k ? nechytám totiž signál ale operátor se mi zobrazí.. mám starou R-Sim 7 (ne plus) a iOS 7
Host
Host
 
Příspěvky: 44
Registrován:
pát úno 17, 2012 6:48 am

Uživatelský avatar h4wk3y | stř lis 20, 2013 9:20 am

Re: nefunguje r-sim 7+

Tam bude spis ten problem, ze rsim7 s ios 7 vubec moc nechodi...
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
iPhone expert
iPhone expert
 
Příspěvky: 821
Registrován:
sob bře 28, 2009 8:44 pm
Bydliště: Pardubice

swk_Lubos_swk | pát pro 27, 2013 11:51 pm

Re: nefunguje r-sim 7+

Merfi ?? ty si z okolia ZM ??? mám na teba otázku mám iphone 4s 16gb bloknutý na nemecký telekom a ešte je v záruke potreboval by som ho odblokovať na o2 najlepšie cez R-Sim vedel by si to nejak spraviť keby to šlo ?? bývam v Sľažanoch to je 7km od Zl.Moraviec takže dostať sa tam nieje problém prosím odpovedaj .Ďakujem.
Host
Host
 
Příspěvky: 1
Registrován:
pát pro 27, 2013 11:43 pm

thiefik | pát led 24, 2014 8:41 pm

Re: nefunguje r-sim 7+

ahoj, mám rsim air v iphonu 4s ios 6.1.3.. zaprvé bych chtěl poznamenat proč nikde jasně neni napsáno že kód operátora se zadává TOHO NA KTERÝ JE TELEFON BLOKOVANÝ, ne na simku v tomhle případě našeho českého operátora..
no a teď další problém, po zadání pinu po chvilce (trvá to dýl než normální simka s odblok telefonem) mi naběhne ihned VFCZ ale žádnej signál, a hovor nelze uskutečnit.. mám pocit že tohle se děje pokud vám operátor odpojí služby z důvodu nezaplacenýho vyúčtování apod. takže tam je ještě nějakej problém. simka v jinym telefonu samozřejmě funguje normálně

IMSI jsem zadaval v modu pro 3g a ios6, zkoušel jsem 2g ale po restartu se simka tváří jakože v telefonu neni a nějakým procesem vyndavání a restartování jsem se k ní opět dostal (špatný kontakt to snad nebude, když jí to jednou načte tak drží)

co s tím, mám aktualizovat na ios 7.0.4?

díky

ad: ještě dodám že tel je blokovaný na vodafone UK
Host
Host
 
Příspěvky: 57
Registrován:
ned srp 29, 2010 4:01 pm

Uživatelský avatar Tony1 | pát led 24, 2014 9:56 pm

Re: nefunguje r-sim 7+

Nevím zda ti úplně poradím ale doporučuji u sim zrušit pin.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 2984
Registrován:
sob črc 12, 2008 6:18 pm
Bydliště: Jihomoravák

Uživatelský avatar jackherrer | pát led 24, 2014 10:18 pm

Re: nefunguje r-sim 7+

To je dobra rada, jednou mi to take pomohlo..
I will maintain an attitude of open-mindedness.
Moderator fóra
Moderator fóra
 
Příspěvky: 3733
Registrován:
ned úno 01, 2009 10:40 am
Bydliště: Pardubice

thiefik | sob led 25, 2014 12:23 am

Re: nefunguje r-sim 7+

tak jsem vyzkoušel snad všecko, už na ios7 a nic, chvilku hledá a pak žádná šlužba, telefoní číslo se ukazuje

edit: ehm po přečtení příspěvků v tomhle tématu (čet sem je nedávno, proto jsem to teď přeskočil) ještě vyzkoušim jinou sim nejlépe 64k, vodafone flexi sim mi dali asi před půl rokem rovnou 128k LTE

UPDATE:
tak už se to blíží, s tmob micro sim starou cca 2 roky to běží s nádledujícím postupem: edit IMSI ios7, imsi uk vodafone ručně, automaticky výběrem to nefunguje! restart, volání a sms se zdá že funguje, změna apn na tmob samozřejmě, nejdřív to nefachalo a napsalo selhání sim při zapnutí, když jsem vypnul internet a zapnul ho až dodatečně tak všeko ok. + samozřejmě roaming, doufám že nehrozí že to operátor naúčtuje, snad ne prej to takhle prostě funguje.. 3g funkční
Host
Host
 
Příspěvky: 57
Registrován:
ned srp 29, 2010 4:01 pm

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Další

Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé