Baseband 5.15.04 iPhone 3G

Pre všetky staršie verzie iOS.

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

choboot | pon kvě 02, 2011 11:25 pm

Baseband 5.15.04 iPhone 3G

Zdar, omylem jsem upgradoval baseband u iP 3G na 5.15.04, mám tam iOS 4.2.1 a iPad baseband nechci, kdy by mohl jít tento baseband unlocknout? Alespoň přibližně ví někdo? Díky :)
Naposledy upravil choboot dne úte kvě 03, 2011 7:09 am, celkově upraveno 1
 

Uživatelský avatar Barberry.pha | pon kvě 02, 2011 11:30 pm

Baseband 5.14.04 iPhone 3G

To nevi nikdo. Mozna ten kdo na tom dela, jestli na tom nekdo dela.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra
 
Příspěvky: 8245
Registrován:
pát dub 09, 2010 12:16 pm
Bydliště: Prague

choboot | úte kvě 03, 2011 7:09 am

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

A žádná jiná možnost než iPad baseband není co?
 

Uživatelský avatar rony | úte kvě 03, 2011 7:20 am

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

asi ta to velmi mrzi a v zufalosti tam nakoniec das ipad bb, prosim Ta, ak si este necital, tak si precitaj tu na fore temy ludi, ktori sa nan stazuju. Vsetky ich problemy sa nedaju riesit. To je uplne vsetko, co teraz mozno povedat. Mozes cakat a dufat, ze niekto zlomi tvoj baseband. Ja by som si zistil krajinu povodu a skusil telefon predat cez eBay do tej krajiny.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  6S+  iPad Pro  Pencil  TV4  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS
 
Příspěvky: 18014
Registrován:
pát pro 14, 2007 1:37 am
Bydliště: mám

choboot | úte kvě 03, 2011 7:36 am

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

Ne, o iPad BB ani neuvažuju ;) No zkusím počkat a pak ho prodat kdyžtak no :)
 

Intro | čtv čer 02, 2011 9:19 am

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

mozem sa opytat ?
mam iphone 3g fw 4.0.1 BB 5.15.04 a je blokovany kedze sa tento bb neda zatial odblokovat bez nutnosti upgradu na 6.15.00 dalo by sa nejako vratit na povodny fw s povodnym BB ? ked som ho kupil bol tam fw 4.0.1 no neviem aka verzia BB a bol kompletne odblokovany a plne funkcny. Neviete niekto mi povedat aky BB tam mohol povodne byt ze sa dal odblokovat ? alebo ako ho dotycny odblokoval bez BB 6.15 ? nemozem sa s nim skontaktovat.
 

nordscan | čtv čer 02, 2011 9:55 am

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

spatna zmena z bb6.15 nie je "zatial" mozna
Host
Host
 
Příspěvky: 11
Registrován:
ned črc 18, 2010 12:39 pm

Intro | čtv čer 02, 2011 10:06 am

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

lenze ja tam mam 5.15.04 a potreboval by som vediet ci sa da odbloknut alebo popripade jak ho vratit na povodny BB co tam bol ak sa to da
 

Uživatelský avatar Metalgirl | čtv čer 02, 2011 10:15 am

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

Nejde odbloknout a nejde vratit.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra
 
Příspěvky: 12824
Registrován:
pon úno 15, 2010 9:17 pm

ananas | čtv čer 02, 2011 10:17 am

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

Intro píše:mozem sa opytat ?
ked som ho kupil bol tam fw 4.0.1 no neviem aka verzia BB a bol kompletne odblokovany a plne funkcny. Neviete niekto mi povedat aky BB tam mohol povodne byt ze sa dal odblokovat ? alebo ako ho dotycny odblokoval bez BB 6.15 ? nemozem sa s nim skontaktovat.


Bol tam určite BB 05.13.04, ktorý ide odblokovať cez ultrasn0w. Upgradom SW si upgradol aj BB, na ktorý unlock neexistuje. Jedine nahodiť BB 6.15,
ale naskor si dobre prečítaj, aké sú s tým problémy.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 234
Registrován:
čtv črc 29, 2010 12:17 pm

Uživatelský avatar jackherrer | čtv čer 02, 2011 10:20 am

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

Intro:
vratit BB zpet jde tak u jednoho procenta 3G iphonu(takze jakoby to neslo). zkus najit na foru fuzzyband, ale nedavej tomu velke nadeje.
I will maintain an attitude of open-mindedness.
Moderator fóra
Moderator fóra
 
Příspěvky: 3718
Registrován:
ned úno 01, 2009 11:40 am
Bydliště: Pardubice

Intro | čtv čer 02, 2011 10:24 am

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

no tak diki za radu. Dnes si pojdem po kartu do T-mobilu a zrusim kartu z Orange a hotovo. 6.15 si tam nedam ani nahodou :D
 

Uživatelský avatar jackherrer | čtv čer 02, 2011 10:47 am

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

odkud iphone pochazi a na koho je blokovany zjistis tady a to podle model cisla v nastavenich v iphonu.
http://forum.gsmhosting.com/vbb/f456/ip ... r-1007919/
I will maintain an attitude of open-mindedness.
Moderator fóra
Moderator fóra
 
Příspěvky: 3718
Registrován:
ned úno 01, 2009 11:40 am
Bydliště: Pardubice

vaguspaja | úte čer 07, 2011 11:51 am

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

Existuje jiná varianta než Baseband teda?
 

Uživatelský avatar Marek | stř čer 08, 2011 11:04 am

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

Ne
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Moderator fóra
Moderator fóra
 
Příspěvky: 4941
Registrován:
pon led 04, 2010 12:19 pm
Bydliště: Veľká Lomnica (SVK)

Green | ned čer 19, 2011 3:48 pm

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

Neviem nájsť čo robiť ked mam IP3G fw 4.1,modemfirmware 5.14.02 T-mobile,ako odblokovať na Orange?Jedine v predajni T-mobile?
 

Uživatelský avatar Tony1 | ned čer 19, 2011 3:57 pm

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

@Green ano pokud ti vypršela záruka což je většinou stejná doba vázanosti na operátora, tak oficiálně požádat T-Mobile SK o odblokování, mělo by to stát 5 eur nebo něco kolem toho. Tak že bys měl navštívit oficiální prodejnu T-Mobile.
Naposledy upravil Tony1 dne pon čer 20, 2011 10:46 pm, celkově upraveno 1
Noťas, momentálně TOSHIBA
iPhone 6 space grey 16GB, Apple Store, USA
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 2872
Registrován:
sob črc 12, 2008 7:18 pm
Bydliště: Jihomoravák

Green | ned čer 19, 2011 4:02 pm

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

Diki moc,lebo som to už fakt nemohol nájsť ako to mam odblokovať kedže ultrasn0w nepodporuje 5.14.02,ano zaruka uz nieje len mam obavy že sa strati signal uplne....?
 

Uživatelský avatar Marek | ned čer 19, 2011 5:30 pm

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

Nič nevymyšlaj a choď do T-Mobile a požiadaj o odblokovanie, jedine okrem toho je nahrať iPad baseband a to je somarina
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Moderator fóra
Moderator fóra
 
Příspěvky: 4941
Registrován:
pon led 04, 2010 12:19 pm
Bydliště: Veľká Lomnica (SVK)

Green | ned čer 19, 2011 5:35 pm

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

Hej viem už jednu taku dosku mam doma :),ešte som chcel vedieť že či mi to neupdatuje baseband ked dam restore cez itunes
 

Uživatelský avatar Metalgirl | ned čer 19, 2011 5:38 pm

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

Určitě ti to updatuje baseband, ale to už je jedno, ten novější stejně jako ten 5.15.04 není odlokovatelný, takže si nepohoršíš. No musíš zajít k tomu T-Mobilu, aby ti to oficiálně odblokovali.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra
 
Příspěvky: 12824
Registrován:
pon úno 15, 2010 9:17 pm

Green | ned čer 19, 2011 5:39 pm

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

Dobre tam zajdem,mam plny iphone a chcem tam dať zas čisty fw 4.2.1 napr. tak ako?zas shift+restore?
 

Uživatelský avatar Metalgirl | ned čer 19, 2011 5:41 pm

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

No dej iPhone do DFU, pro jistotu a přes shift+restore tam nahrát čistý FW, potom nesmíš obnovovat ze zálohy, musíš nastavit iPhone jako nový. Jinak by ti tam zůstal balast z JBku, který tam teď máš.

Doufám, že máš aspoň kontakty zálohované, protože bez obnovení ze zálohy, je v iPhonu mít nebudeš.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra
 
Příspěvky: 12824
Registrován:
pon úno 15, 2010 9:17 pm

Green | ned čer 19, 2011 5:43 pm

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

Všetko som vymazal,kontakty mam na sim a tak v iphone nechcem nič len cisty fw,...ešte ale počkam najprv zajdem do toho Tmobile a potom to premazem,ten unlock tam ostane nie?
 

Uživatelský avatar Metalgirl | ned čer 19, 2011 5:44 pm

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

Ano, po tom, co ti to oficiálně odblokují, tak potom ti to už zůstane.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra
 
Příspěvky: 12824
Registrován:
pon úno 15, 2010 9:17 pm

Green | ned čer 19, 2011 5:45 pm

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

Ok diki :evil:
 

Uživatelský avatar atyp | úte říj 09, 2012 4:44 pm

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

Zdravim vsechny,
mam tady kamose se zablokovaným iPhone 3G z ciziny a chce po mě odblok, mel ho v Recovery mode a vubec nevedel co s nim. Pres TU jsem zjistil FW 4.2.1. Baseband 05.15.04-5.9_M3S2
Nahral jsem tedy znova 4.2.1, pres redsn0w_win_0.9.14b2 jsem dal Downgrade Basebandu, vse probehlo jak ma, verze Basebandu je ale porad 05.15.04.
Vse je OK, vse funguje, jen nejde odblokovat operator. Pres Cydii jsem nainstaloval Ultrasn0w ale ne a ne se "chytnout"!! Porad má "hledani"....!!
Muzete me nejak navezt co jeste zkusit udelat???
Preinstalovani Ultrasn0w jsem zkousel. Podle Cydie má zálohu na 4.2.1. a na 4.1
myslite si, ze kdyz to zkusim na 4.1 + Ultrasn0w ze to pujde?
dekuji za radu - prosim co nejdrive. Diky atyp
iPhone2G 8Gb-USA (2-5 2008)
iPhone2G 16Gb-USA (5-8 2008)
iPhone3G 16Gb White-USA (8 2008-7 2009)
iPhone3GS 32Gb Black T-Mobile (8 2009-9 2010)
iPhone4 32Gb-Black
iPhone4S 32Gb-White
iPhone5 32Gb
iPhone5S 32Gb
iPhone6 64GB
iPhone6 Plus
iPhone6S

iPhone7
Apple Watch2 - 42mm Milano
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
 
Příspěvky: 550
Registrován:
úte úno 12, 2008 8:02 am
Bydliště: Kroměříž

Green | úte říj 09, 2012 4:55 pm

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

Mal som asi rok Iphone 3G na BB 6.15.0 (ipad),teraz ked vysiel unlock a DOWNGREAT :evil: je vsetko OK,signal plny,GPS funkcne,Wifi OK
Musis najprv nahrat Ipad BB 6.15 cez Redsnow 0.9.6b6,potom dat downgreat cez redsnow 0.9.14b,na hrat medzi tym na novo Cydiu, cekni v nastaveniach verziu BB ci je 5.13...aktivuj Iphone v Itunes,nainstaluj Ultrasn0w,vloz SIM. 8)
----Ultrasn0w nieje pre verziu 5.15.0 TAKZE daj 6.15 a downgread---
 

Uživatelský avatar atyp | stř říj 10, 2012 7:47 am

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

dik za odpoved, nemohl jsem vcera vyzkouset, spalil se mi zdroj na PC.
Dnes jsem to tak udelal, TinyUmbrella v6.00.01 mi uz ukazuje iPhone 3G, FW 4.2.1, verze Basebandu 5.13.04...... ale nemuzu se dostat z recovery mode ani pres TinyUmbrellu ( Exit Recovery ). Muzes jeste poradit jak ven s Recovery Mode?
Diky atyp
edit1
on neni v RecoveryMode, ale v Modu, kdy chce aktivaci a pripojeni k iTunes - Emergency lze volat. Nevim presne jak se tomu rika, uz jsem to nedelal 2 roky, tak uz to nevim. Dekuji za pomoc. atyp

edit2
uz se mi to podarilo, pres Sn0wbreeze jsem udelal Custom bez BB, nahral, znovu jsem byl v tom blbym modu aktivace, tak znova Jailbreak pres Redn0snw jen s Cydii a hotovo. Pres Cydii Ultrasn.... a vse funguje jak ma! Fuj, po nekolika hodinach se povedlo. Diky za rady. hezky den. atyp
iPhone2G 8Gb-USA (2-5 2008)
iPhone2G 16Gb-USA (5-8 2008)
iPhone3G 16Gb White-USA (8 2008-7 2009)
iPhone3GS 32Gb Black T-Mobile (8 2009-9 2010)
iPhone4 32Gb-Black
iPhone4S 32Gb-White
iPhone5 32Gb
iPhone5S 32Gb
iPhone6 64GB
iPhone6 Plus
iPhone6S

iPhone7
Apple Watch2 - 42mm Milano
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
 
Příspěvky: 550
Registrován:
úte úno 12, 2008 8:02 am
Bydliště: Kroměříž

Green | stř říj 10, 2012 12:04 pm

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

Cawes,presne tak ked pyta emergency tak cez DFU mode a Itunes+shift nahrať znova CFW,a ultrasn0w,..z recovery pouzivaj iREB,a na nahratie CFW snowbreez,ten nikdy neupdatne BB. :Bravo:
 

ldsk | pát led 11, 2013 10:17 pm

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

Zdravím už si nevím rady jak mám změnit Baseband 6.15 na 5.13. už jsem zkusil vše na co jsem tu narazil a pořád ni mám IP 3G, 4.2.1 a bas. 6.15 nějaký navody páč tu jsou jen na 3GS díky moc
 

Uživatelský avatar Tony1 | pát led 11, 2013 11:04 pm

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

Návod na 3G je uplně stejný navíc jednodušší tím že nemůžeš zničit iPhone. Rozveď to, jak to děláš a co se ti nedaří, jak končí proces downgrade atd.
Noťas, momentálně TOSHIBA
iPhone 6 space grey 16GB, Apple Store, USA
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 2872
Registrován:
sob črc 12, 2008 7:18 pm
Bydliště: Jihomoravák

ldsk | sob led 12, 2013 6:36 pm

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

1. Nainstaloval jsem FW 4.2.1 přes iTunes
2. Potom přes redsnow jailbreak s originál FW.
2. Potom přes redsnow 0.9.14b2 downgrade z 6.15 na 5.13 a to mi už nejde pořád mi to hazí chybu že mám špatnou nějakou knihovnu v iTunes at to přeinstaluju to jsem udělal a další že redsnow 0.9.14b2 nepodporuje IP 3G tak už nevím
 

Uživatelský avatar Tony1 | ned led 13, 2013 12:45 pm

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

Použij redsn0w 0.9.14.b1-windows zde je odkaz https://sites.google.com/a/iphone-dev.c ... ects=0&d=1
Noťas, momentálně TOSHIBA
iPhone 6 space grey 16GB, Apple Store, USA
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 2872
Registrován:
sob črc 12, 2008 7:18 pm
Bydliště: Jihomoravák

ldsk | pon led 14, 2013 12:36 am

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

Díky moc už to je v cajku díky :good:
 

testify | sob led 26, 2013 9:58 pm

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

nazdar, mam taky problem. daval som jailbreak na iphone 3g s baseband 05.15.04 ios 4.2.1 ale nepodaril sa mi spravit unlock. downgradol som baseband a kedze nejde wifi na nom tak som musel ultrasn0w naisntalovat manualne.skopiroval som
mobilesubstrate09.3998.deb
ultrasn0w1.2.7.deb
do
var/root/media/cydia/autoinstall/
niekolko krat som vypol/zapol iphone a v cydii sa mi dokonca objavili balicky, ale obidva su v cervenom pozadi.
Povod iphonu je zo slovenskeho T-mobilu.
Viete mi prosim Vas povedat ako dalej postupovat alebo co treba spravit aby fungovala siet?presiel som vela navodov a info o tom ale vacsina z nich nebola aktualna.

27.1.013
Edited:

nakoniec sa mi to podarilo rozbehat. Este raz som to skusil nainstalovat sice sa to rovnako chovalo v cydii(cele to bolo v cervenom pozadi ako keby sa to nenainstalovalo) ale po vlozeni simky sa resetol a nabehla siet. :good:
 

Marosh | pát úno 15, 2013 6:04 pm

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

chápu to dobře, že pokud koupím iPhone s BB 05.15.04, tak s ním není problém?
Host
Host
 
Příspěvky: 57
Registrován:
pon led 31, 2011 9:55 pm

dalzap | pát úno 15, 2013 8:08 pm

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

Presne tak
Senior uživatel
Senior uživatel
 
Příspěvky: 892
Registrován:
čtv črc 07, 2011 6:31 pm

Uživatelský avatar pablo666 | stř zář 25, 2013 5:41 pm

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

neviete niekto ako by sa dalo zistit u akeho operatora bol iphone kupovany?blokovany nieje a nemam zarucak ,vdaka
iPhone SE Gold 128gb O2 sk
iPhone 5 black 64gb iOS 8.4 JB Taig
Macbook late 2007,13'3 White,3gb ram ,HDD 250gb,OS X LION
iPhone 4S White 32gb iOS 7.1.2 JB-Pangu 1.0.0
iPhone 3GS 16gb iOS 5.1.1 JB Jailbreakme.com
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS
 
Příspěvky: 618
Registrován:
pon pro 28, 2009 2:32 pm
Bydliště: HC,Slovakia

applik | stř srp 20, 2014 1:27 pm

Re: Baseband 5.15.04 iPhone 3G

Prosim help me
Mam problem s G3 8GB
Koupil jsem telefon a byl az ze nedobijel OK, dobijeni jsem resil pres externi baterii ktere fungovalo, ale mel jsem problem s itunes ze jsem nemohl pridavat aplikace jelikoz bylo regnute na jine jmeno tak jsem chtel telefon s JB uvest do tovarniho nastaveni a udelal jsem v iTunes obnovu a od te doby mam problemy, nevim a nejde mi ani ofiko ani JB, pokud nainstaluji JB tak mi nejde sit ani wifi
Prosim poradte pokud je nejaka sance na rozbehnuti
Predem moc dekuji

edit

Tak vyreseno, vse maka jak ma ale dalo mi to prace :evil:
Host
Host
 
Příspěvky: 1
Registrován:
čtv srp 14, 2014 7:29 pm

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé