Whited00r custom FW pro iP 3G/2G a iPT 1G/2G

Pre všetky staršie verzie iOS.

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar doso | pát úno 22, 2013 1:04 pm

Re: Whited00r custom FW pro iP 3G/2G a iPT 1G/2G

Prave som vyskusal na iPhone 3g s WD6 stiahnut whatsapp z timemachine a nefunkcne... rovnako som podla tvojej rady vyskusal verziu 2.8.4 a taktiez to hlasi ze verzia je zstarala a skoncim pri activation code... :( Viber je samozrejme funkcny.
iPhone 3G black 8 GB, iOS 4.2.1, Redsn0w JB, UltraSn0w Unlock
iPhone 5 black 16 Gb, iOS 6.1.2, evasi0n JB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak
 
Příspěvky: 6
Registrován:
pon srp 10, 2009 6:45 pm

Uživatelský avatar fijo666 | sob úno 23, 2013 12:29 am

Re: Whited00r custom FW pro iP 3G/2G a iPT 1G/2G

sila, asi mam potom zazracne 3Gcko, alebo co. Ja mam WhatsApp zakupeny cez Itunes, a neupgradol som ho na vyssu verziu, pretoze ta uz bola nekompatibilna s iOS4.2.1

EDIT : Dokaz: https://www.dropbox.com/s/nct9bj0edtgtuvf/whatsapp.png

Ak budes chciet poslem ti kludne moju verziu, ale asi ti bude naprd lebo nie je vyliecena. Takze bude od teba pytat heslo k mojmu iTunes uctu. Jedine ze by si to nahral cez iZabavnuSkatulu, ale itunes ta bude stale o tom otravovat, pri kazdej synchronizacii.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 381
Registrován:
úte led 24, 2012 6:44 pm

Uživatelský avatar doso | sob úno 23, 2013 7:10 pm

Re: Whited00r custom FW pro iP 3G/2G a iPT 1G/2G

no sila je ze ti to ide lebo mne na 3G s ofic 4.2.1 a poslednym funkcnym whatsappom aj bez upgrade len tak zo dna na den ked som ho otvoril mi napisalo ze vasa verzia je zastarala s linkom na stiahnutie novej tak som isiel na itunes ze stiahnem novu vsak nie je problem a bum napisalo ze potrebujem najmenej iOS 4.3 a tym to pre mna s touto appkou na 3G zhaslo. co je podla mna celkom dost chore kedze napr. taky FB aj napriek tomu ze je to stara verzia tak aspon funguje rovnako s viberom a nevynucuju si pre pouzivanie kupu noveho pristroja... a myslim ze tvoj whatsapp by mi asi nepomohol kedze akakolvek starsia verzia kompatibilna s 4.2.1 tam proste nejde... ty mas asi vazne len stastie alebo nejake zacarovane 3G... a mozno je len otazkou casu kedy sa to dostane aj k tebe a ked nie tak po restore alebo vymazani a znovu nahodeni ti to urcite uz nepojde... :unknown:

EDIT: kvoli tomuto som vlastne zacal hladat nejake riesenie u WD pripadne RD ale ako pozeram tak toto zial nevyzera ako riesenie pre funkcnost aplikacii beziacich na iOSe 4.3 a viac kedze je to len vyzorove upravenie na 3.1.3 pripadne 4.2.1 a ked tu je nejake riesnie tak to zasa znefunkcni ine aplikacie...
iPhone 3G black 8 GB, iOS 4.2.1, Redsn0w JB, UltraSn0w Unlock
iPhone 5 black 16 Gb, iOS 6.1.2, evasi0n JB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak
 
Příspěvky: 6
Registrován:
pon srp 10, 2009 6:45 pm

Uživatelský avatar fijo666 | sob úno 23, 2013 8:44 pm

Re: Whited00r custom FW pro iP 3G/2G a iPT 1G/2G

Ano mas pravdu RD, WD a podobne su len vylepsenia castokrat len po vzhladovej stranke. Ale kedysi davno (ked si vsimnes v mojom podpise je link na WD 4.3.2, uz je nefunkcny, pozriem ci to mam niekde zalohovane v PC, ale pochybujem). Tak ta verzia Whited00ru bola niecim zvlastna, najma tym ze na nej chodili niektore aplikacie pre 4.3. Normalne mi sli z iTunes stiahnut aj nainstalovat a co je najdolezitejsie fungovali. Fungovali tak dajma tomu 2 z 10tich. Ale zase ten FW mal ine chyby, takze som ho nepouzival dlho. No ak mam pravdu povedat Restore som robil pre vianocami, nanovo som dal Whatsapp (zadal telefone cislo, opisal kod z smsky atdm, klasika), a vo stvrtok tento tyzden som nahodil WD6 (predtym som mal klasicky 4.2.1), cize som nanovo nainstaloval Whatsapp (zase ta ista procedura s sms), a vcera som znovu daval WD6 (pretoze ten predtym zo stvrtku som si pokaslal nejakou hovadinou z cydie a prestali mi fungovat nastavenia :D). Takze preinstalacia na to nema vplyv. Klop klop, teda zatial. Ked mi prestane fungovat whatsapp, tak si kupim nove zariadenie, a pojdem asi do Windows phone 8, celkom ma ten system oslovil. Zase kusok zmenu :).

EDIT: a ked prepises ten suborik, v ktorom si iP uklada aka je nahrata verzia. Zabudol som ako sa vola, tusim Info.plist. A v nom zmenis z 4.2.1 na 4.3 trebarz, nepomoze to, nedovoli ti nainstalovat vyssiu verziu whatsappu?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 381
Registrován:
úte led 24, 2012 6:44 pm

Uživatelský avatar doso | pon úno 25, 2013 2:35 am

Re: Whited00r custom FW pro iP 3G/2G a iPT 1G/2G

ak myslis SystemVersion.plist tak ano skusal som ho prepisat na 4.3.3 (8J2) a ked iphone napojim na itunes dokonca krasne ukazuje ze je tam 4.3.3 no sranda je si pod verziou precitat ze je dostupna novsia verzia 4.2 :lol: ako keby mi itunes oficialne ponukal downgrade a este tvrdil ze je to novsia verzia :) (pravdepodobne je este niekde inde nejaky zaznam o verzii co by este trebalo mozno prepisat) no a samozrejme ze som priamo cez itunes nainstaloval najnovsi whatsapp az mi to skoro vnutilo malu nadej no akonahle som klikol na ikonku tak rovnako ako sa zapla tak sa aj vypla... takze uz fakt neviem... ak ta este napadne nieco co by som mohol vyskusat sem s tym... :)
iPhone 3G black 8 GB, iOS 4.2.1, Redsn0w JB, UltraSn0w Unlock
iPhone 5 black 16 Gb, iOS 6.1.2, evasi0n JB
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak
 
Příspěvky: 6
Registrován:
pon srp 10, 2009 6:45 pm

paprikana | sob bře 02, 2013 4:06 pm

Whited00r 5.1

Sorry jeslti out of topic...
Mám Iphone 3g, původně byl firmware 4.2, ale chtěla jsem vyzkoušet ios 5+, tak jsem si nainstalovala whited00r 5.1. Někde se tuším stala chyba, telefon hlásí verzi firmwaru 3.1.3 a navíc se zablokoval na GSM sítě. Chtěla jsem si zpět nahrát 4.2.1, ale kámen úrazu je, že iTunes se vždy sekne, když synchronizuji s iPhonem a chci otevřít záložku s informacemi, restore a pod.
Nevím jak teď tedy můžu nahrát jiný ios... Prosím rada?
Naposledy upravil Metalgirl dne sob bře 02, 2013 4:37 pm, celkově upraveno 1
Důvod: Sloučeno do již existujícího tématu, netřeba zakládat nové.
 

tallentss | pon bře 11, 2013 10:30 pm

Iphone 3G a Whited00r 6.0 Normal

Pred chvili jsem stahl Whited00r 6.0 Normal pres itunes sem to nainstaloval a vyskytla se chyba asi na popate se mi zacal stahovat IOS a snad zas rozbehnu iphone. Nevíte kde se stala chyba nebo jestli to muzu zkusit znovu a pude to znova obnovit kdyz by byla zase chyba. Po te chybe mi zustal na displeji jen USB a Itunes a Itunes psalo ze nema aktualizace, kdyz sem pripojil Iphone. Děkuji takovehle věci sem dělal s iphonem poprve a teda zklamalo me to psali snadna instalace ale uz asi nikdo necekal ze naskytne najednou chyba. A chtel jsem se zeptat muzu to normal nainstalovat na stavajici verzi IOS 4.2.1 normal zpusobem ze to vyberu v itunes a nahrat. Dekuji
Naposledy upravil Metalgirl dne pon bře 11, 2013 11:01 pm, celkově upraveno 1
Důvod: Sloučeno do již existujícího tématu, netřeba zakládat nové.
 

McDog | ned bře 17, 2013 9:26 pm

Re: Whited00r custom FW pro iP 3G/2G a iPT 1G/2G

Mne pomahalo odpojit iPhone a vypnut iTunes a hned zas zapnut iTunes a pripojit iPhone.A iPhone sa aktivoval...alebo este restart PC
 

3NDor | ned bře 31, 2013 1:57 pm

Re: Whited00r custom FW pro iP 3G/2G a iPT 1G/2G

Tak sem si nainstaloval WD6 a jsem spokojen :-) akorát mě štve to náhodné generování aplikací a her v time machine. Existuje nějaký způsob jak to udělat aby se mi ukázaly všechny naráz? Protože ja si chtěl sosnout DooM ale omylem jsem to vypnul a když jsem to zas zapl tam už tam nebyl. To jediné mě štve jinak jsem spokojen :-)
 

capalm | stř dub 03, 2013 12:52 pm

Re: Whited00r custom FW pro iP 3G/2G a iPT 1G/2G

maficz píše:zdravim!

mam iphone 3g s whitedoor 6... vsechno jede super, push notifikace funguji... ( pres ipusher overeno) .... jenze... ja jsem spravne pochopil, tak whitedoor 6 nema multitasking? ... cili kazda aplikace kdyz se vratim home buttonem se vypne?

Jde mi treba o facebook... mam tam verzi 4.0 z time machine... ale kdyz mi nekdo pise tak mi niky push notifikace nenaskoci, jelikoz kdyz z fb vylezu tak se hned vypne... jde tam nejak dodelat multitasking nebo delam ja neco spatne ;) diky!


Ty jsi kupoval ten PushFixer? Já nemám paypal, jinak by mě dolar nezabil, ale mě ten iPusher hlásí do nekonečně please wait a v terminálu po mě pak chce setup secret code, tedy si to musím koupit.
_____

Jinak také mám Whited00r 6 s nástavbou Archetype. Měl jsem problémy s PreferenceLoaderem, musel jsem naisntalovat nižší verzi, padalo mi Settings okno po kliknutí, již je to fixlé. Nemohu si stěžovat, jsem velmi spokojen. Push notifikace asi nevím, co jsou, protože ty malá červená kolečka v rohu ikonek se mi změní až po přístupu do aplikace, kolik toho tam na mě čeká. Takže mi asi nefungují. Předpokládám, že by to mělo vždy POPupnout.

Systém je svižnější, mám přístup k funkcím, které tam normálně nejsou. Sice je nástavba Archetype spíše pro 4.x.x zařízení, ale i mne to na 2G pomůže. Je vtipné, že můžete zakázat zvuky, cell services atd :-) Přijde mi to stabilní, sem tam občas může něco spadnout, ale tak dělá to pár nadšenců, kterým se to fakt daří, takže chvála veliká. Na foru se furt něco řeší, vývojáři se věnují.

Mám tweak, musíte mít Ch4os-utilities, PowerControl, který by měl mít na starosti spotřebu a nepřijde mi, že by to nějak fungovalo, drainuje mi to baterii stejně drsně jako předtím. Možná proto, že jsem s telefonem věčně na wifině z notebooku :-)
Host
Host
 
Příspěvky: 104
Registrován:
čtv kvě 26, 2011 10:13 am

3NDor | čtv dub 04, 2013 8:51 pm

Re: Whited00r custom FW pro iP 3G/2G a iPT 1G/2G

Chci se zeptat mam WD6, ale nejde mi pretacet hudba na urcitou neukazuje se mi cas skladby a ani odehrany cas. Muzete mi nejak prosim poradit? diky
 

SN210 | pát dub 05, 2013 9:24 pm

Ipod touch 2G - 16GB ios 5 nebo 6 whited00r

Zdravím ,mohl bych mi prosím někdo pomoct jak zprovoznit ios 6 nebo 5 whited00r na ipod touch 2g (16gb) ? Potřebný firmware jsem si stáhl, ale nevim jak mám dále postupovat. Zkoušel jsem to klasicky přez itunes (shift + restore) ale nějak se mi to dicky "kouslo" když se to mělo nahrávat a já musel obnovit původní verzi od applu 4.2.1 . S ipodem jsem spokojen,ale vadí mi mizerná dostupnost aplikací,kdy už skoro žádná aplikace ani hra není dostupná pro moji verzi ios ( facebook,viber atd ) Díky předem za pomoc
Naposledy upravil Metalgirl dne pát dub 05, 2013 9:32 pm, celkově upraveno 1
Důvod: Sloučeno do vlákna o whitedoor.
 

branok | sob dub 06, 2013 8:57 am

Re: Whited00r custom FW pro iP 3G/2G a iPT 1G/2G

Whited00r firmware NIE JE e skutocny iOS 5 ci 6, novsie app ti nepojde stiahnut! Aj tu to uz urcite niekolkokrat bolo spomenute ...
MacBook Pro, iPhone 5S, iPhone 4 FW 7.0.3 NonJB, iPhone 2G FW 3.1.3 JB
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 228
Registrován:
úte říj 14, 2008 11:33 am
Bydliště: Bratislava

SN210 | sob dub 06, 2013 2:26 pm

Re: Whited00r custom FW pro iP 3G/2G a iPT 1G/2G

Já vím že není skutečný,akorát jsem si myslel že to oblbne ten appstore a že ty aplikace půjdou nainstalovat . Kolikrát třeba v androidu mi hlásí že apka není kompatibilní,ale když ji stáhnu jinde a nahraju manuálně tak jede bez problémů ..
To je teda dobrý no ,jak to má apple udělaný s aplikacemi ..

edit:
A poradíte mi tedy aspon někdo jak ten whitedoor zprovoznit? aspon teda ten vzhled ios 6 by se hodil .Mám 4.2.1 verzi ,a ireb je od verze 3.x.x
 

branok | ned dub 07, 2013 2:14 pm

Re: Whited00r custom FW pro iP 3G/2G a iPT 1G/2G

Skus ho dostat do DFU modu a nainstalovat ho v nom. Navodov je tu dost ...
MacBook Pro, iPhone 5S, iPhone 4 FW 7.0.3 NonJB, iPhone 2G FW 3.1.3 JB
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 228
Registrován:
úte říj 14, 2008 11:33 am
Bydliště: Bratislava

SN210 | ned dub 07, 2013 2:56 pm

Re: Whited00r custom FW pro iP 3G/2G a iPT 1G/2G

tak už vpohodě. Nakonec jsem si stáhl redsn00w ,nahodil cydiu + procenta u baterky a pak normálně v itunes shift + restore a nahrál ten modifikovanej soubor a funguje to bez problémů
 

werusch | úte dub 09, 2013 11:23 pm

Re: Whited00r custom FW pro iP 3G/2G a iPT 1G/2G

Ahoj. Mohu se také zeptat? :) Dostal se mi do ruky Iphone 3g s iOS 4.3.2. Stáhla jsem whited00r, po nějakých těch chybách 1600 a DFU mód se mi konečně povedl nainstalovat, ale ať dělám, co dělám, nenačte se signál, pořád to píše Žádná síť, v nastaveních ani nejde seznam sítí zobrazit.
Když se vrátím ke 4.3.2, signál opět v pohodě naběhne.
Nevíte prosím, co s tím?
 

Uživatelský avatar Metalgirl | stř dub 10, 2013 9:01 am

Re: Whited00r custom FW pro iP 3G/2G a iPT 1G/2G

Musíš stáhnout a nainstalovat whitedoor normal verzi http://www.whited00r.com/iPhone3G neinstaluj unlock verzi. Jestli si nainstalovala unlock verzi, tak to je ten důvod, proč ti signál nešel.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra
 
Příspěvky: 12824
Registrován:
pon úno 15, 2010 9:17 pm

ziky23 | pát dub 19, 2013 2:02 am

iPhone 3G Whited00r / nefunkční restore / zaseklí itunes

Dobrý den dnes jsem brouzdal internetem a narazil jsem na jakýsi Whited00r,nainstaloval vše bez problému dle návodu,vše šlapalo jak má až na to že mi ted telefon nevyhledá Operátora,bádal sem všude a nikde žádný návod,tak jsem chtěl telefon dát do původního nastavení,ale bohužel restore už nejde protože při každé synchronizaci mi itunes nekomunikuje s telefonem,prosím o nějaký podrobnější funkční návod,je to jediný telefon co mám a nerad bych o něj přišel.Děkuji.


Btw: nejde mi power on button :(


Díky Za radu


S pozdravem Pavel
Naposledy upravil iTukan dne pát dub 19, 2013 6:42 am, celkově upraveno 1
Důvod: přesunuto...
 

witaHavr | pát dub 19, 2013 7:29 pm

Re: Whited00r custom FW pro iP 3G/2G a iPT 1G/2G

Ahoj.
Mám dotaz ohledně instalace Whited00r 6.0

Mám iPhone 3g 8gb 4.2.1. Na něm JB a je odblokovaný přes Cydii na českou sít (Puvodem asi Anglie) firmware modemu 06.15.00

Když jej chci nainstalovat:
-Musím smazat puvodní JB a dat iPhone do normalního tovarního iOS?
-Mám stáhnout a nainstalovat Normál nebo Unlocked? nebo obojí?
-Je to v českém jazyce?
-Pujde mi 100% český T-mobile?

Děkuji moc
iPhone 3g 8gb Whited00r 6
Host
Host
 
Příspěvky: 82
Registrován:
úte říj 18, 2011 7:51 pm
Bydliště: Havířov

3NDor | ned dub 21, 2013 7:08 pm

Re: Whited00r custom FW pro iP 3G/2G a iPT 1G/2G

Ahoj witaHavr

JB mazat nemusis ja to nainstaloval normalne na JB 4.2.1.
Nainstaluj normální když nainstalujes unlock je problém se signálem.
V češtině to normálně je když si to v nastavení nastavíš. A t-Mobile ti pujde. Já mám WD6 a T-Mobile a normalně mi to jde akora po instalaci jsem to musel restartnout ručně aby mi to našlo signál, ale pak to fachá jak má :-)
 

witaHavr | pon dub 22, 2013 10:28 pm

Re: Whited00r custom FW pro iP 3G/2G a iPT 1G/2G

Takže jsem instaloval na mém iPhone ten WD6 a při instalaci se mi vypl PC :evil: Takže na iPhone akorat naběhne at se připojí k PC ,,po restore naskočí chyba 1015 nebo něco tak. A nejde nic dělat :-( Naštěstí jsem měl doma funkční základní desku. Puvodem ČR od T.mobile. Přehodil jsem ji a iPhone šlape zase dál. Je tam 4.2.1 JB a modem fw je 05.15.04. Dočetl jsem se že tento modem fw je nějak poruchový na WD6tce,něco o špatném signálu nebo tak. Co je na tom pravdy? Mam normálně instalovat WD6 normál?
iPhone 3g 8gb Whited00r 6
Host
Host
 
Příspěvky: 82
Registrován:
úte říj 18, 2011 7:51 pm
Bydliště: Havířov

Fanda18 | čtv kvě 09, 2013 2:18 pm

Re: Whited00r custom FW pro iP 3G/2G a iPT 1G/2G

Chci se zeptat mam nainstalovany Whited00r ale nejde mi stahovat pres AppStore mohli byste mi poradit. Dekuji
 

witaHavr | ned čer 16, 2013 1:05 pm

Re: Whited00r custom FW pro iP 3G/2G a iPT 1G/2G

Mám v iPhone 3g WD6 05.15.04 puvodem CZ. Ale nejde mi GPS ani navigace. Nevíte jak to opravit? A nevíte jak je na tom WD7?
iPhone 3g 8gb Whited00r 6
Host
Host
 
Příspěvky: 82
Registrován:
úte říj 18, 2011 7:51 pm
Bydliště: Havířov

Uživatelský avatar maficz | čtv črc 25, 2013 7:13 pm

Re: Whited00r custom FW pro iP 3G/2G a iPT 1G/2G

navigace samotna bez dat s bb 5.15.04 nejede snad nikomu... :(
Host
Host
 
Příspěvky: 18
Registrován:
pát led 13, 2012 11:03 pm

kacziq | čtv srp 01, 2013 1:07 pm

Re: Whited00r custom FW pro iP 3G/2G a iPT 1G/2G

Mám dotaz :D
Nefunguje mi vypínací tlačítko, Jde do mojeho Iphonu 3g dostat whited00r 5.x.x jinak než abych ho daval do toho modu s tim vypinacim tlačítkem + volume ? Sem na toto fakt amater. a nebo nějaký zbůsob jak dostat na ios 4.2.1 app typu FB, Twitter, Instagram, WhatsApp .. apod... ? Předem díky :)
Host
Host
 
Příspěvky: 1
Registrován:
čtv srp 01, 2013 1:00 pm

fAUSt | úte srp 13, 2013 5:51 pm

Re: Whited00r custom FW pro iP 3G/2G a iPT 1G/2G

Ahoj,

mám dotaz ohledně whited00ru. Dostal se k mně iPhone 2G, je na něm FW 3.1.2 který běží docela svižně. Chci se zeptat na pár věcí:

1) jak je to s rychlostí u klasického FW 3.1.2 a Whited00r 6 ? Je rychlejší nebo se seká?
2) co baterie - nežerou všechny ty vychytávky příliš mnoho energie?
3) Funguje přes to Time Machine - Facebook, Foursquare, WhatsApp, Instagram?


Chci to jen kvůli těm aplikacím, jelikož nemám v iPhonu žádné. Případně nezkoušeli jste někde v rootu v telefonu najít tu nainstalovanou aplikaci z timemachine? Tohle by vyřešilo můj problém :)
iPhone 6S 128 GB Space Grey
iPad Mini 2 16 GB WiFi Silver
MacBook Air 13" Early 2014, OS X El Capitan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 343
Registrován:
pon dub 11, 2011 12:16 pm

witaHavr | pon srp 19, 2013 6:26 pm

Re: Whited00r custom FW pro iP 3G/2G a iPT 1G/2G

maficz píše:navigace samotna bez dat s bb 5.15.04 nejede snad nikomu... :(

Nevíš jak to opravit? Jsem spokojeny s WD ale to mě fakt štve :(
iPhone 3g 8gb Whited00r 6
Host
Host
 
Příspěvky: 82
Registrován:
úte říj 18, 2011 7:51 pm
Bydliště: Havířov

zigul2 | čtv srp 22, 2013 11:54 am

Re: Whited00r custom FW pro iP 3G/2G a iPT 1G/2G

Mega problem :O.. udělal jsem whitedoor na mem iphonu 2g. Měl jsem tam verzy 3.1.3 . Stáhnul jsem whitedoor 6 normal ,udělal jsem to přes itunes, jsem to dělal podle videa no a teď mi to píše..chcete-li aktivovat iphone vložte prosim platnou kartu sim neuzamčenou pin kodem.. já tam mám pin.. napíšuho a odemčení uspělo.. na obrazovce mám pořád že jsem připojenej kabelem k itunes takovej obrázek..odemknu mobila a ukaze se mi tabulka s cislicema a nad tím tisnove volani a ukazuje to ve vsech jazycich.. poraďte co s tím vůbec mám dělat a na itunes v pc mi to píše :: The SIM card inserted in this iPhone does not appear to be supported.
The SIM card that you currently have installed in this iPhone is from a carrier that is not supported under the activation policy that is currently assigned by the activation server. This is not a hardware issue with the iPhone.Please insert another SIM card from a supported carrier or request that this iPhone be unlocked by your carrier. Please contact Apple for more information. Díky za rady !!!

EDIT:
jak jsem tu psal příspěvek který nebyl zveřejněn ,ještě jedna věc přes itunes neudělam restore už .. zkoušel jsem iphone browser a tam něco smazat ale ten nešel otevřít,psalo prestal pracovat..ja už jsem z toho jelen pořád hledám jak to udělat.. byl bych rád za radu. A taky admini prosím abych mohl psát zprávy ,protože mi jeden napsal že mi nabízí iphona 2g a nevím jak mu to napsat , když to mám zakázané.. píšu to jsem protože už fakt nevim kam to napsat ani adminovi nic..tak se nezlobte.
Host
Host
 
Příspěvky: 31
Registrován:
čtv srp 15, 2013 12:49 pm

12lupik21 | stř pro 25, 2013 2:39 pm

Re: Whited00r custom FW pro iP 3G/2G a iPT 1G/2G

Whited00r 6 normal je pro neblokované iphone. Musíš stáhnout Whited00r 6 Unlocked na iphone jít do DFU módu a přes iTunes nahrát.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS
 
Příspěvky: 11
Registrován:
čtv čer 30, 2011 11:06 pm

Adomm1234 | pon pro 30, 2013 6:11 pm

Whited00r 7 skúsenosti

Dobrý Deň. Nikde som nenašiel nič, čo by sa týkalo nového WD7, tak to píšem sem. Má niekto nejaké skúsenosti s WD7, prípadne čo si o aktualizácií naň myslíte (moja súčasná verzia: iPhone 3G 16Gb, iOS 4.2.1). Za každý príspevok vopred Ďakujem. :wink:
Naposledy upravil Metalgirl dne pon pro 30, 2013 6:17 pm, celkově upraveno 1
Důvod: Přesunuto sem, zbytečně zakládat nové téma.
Host
Host
 
Příspěvky: 92
Registrován:
stř lis 27, 2013 6:15 pm

dixie | čtv bře 13, 2014 10:11 pm

Re: Whited00r custom FW pro iP 3G/2G a iPT 1G/2G

Tak to tu trochu oživím, jen tak ze zvědavosti jsem zkusil whited00r 7 na iPhonu 2G 8GB.

Instalace bez problémů, všechno proběhlo jak má. Mě osobně se iOS 7 líbí a design je řekl bych, zkopírovaný velice dobře, ikdyž absence retiny je hodně znát.
Co se týče rychlosti, nějaké zpomalení jsem nezaznamenal, na dnešní poměry je 2G pomalá i s origo 3.1.3. Výdrž baterie teprve vyzkouším, dám vědět časem.

Nebudu zkoušet všechno, ale pokud bude mít někdo dotaz, tak vyzkouším a odepíšu.

Na závěr pár screenů, jak to vypadá.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Host
Host
 
Příspěvky: 1
Registrován:
čtv bře 13, 2014 9:33 pm

Adomm1234 | úte bře 25, 2014 6:45 pm

Re: Whited00r custom FW pro iP 3G/2G a iPT 1G/2G

Vyšiel Whited00r 7.1, skúšal som 7 a keď som chcel aktualizovať, tak mi verziu 7,1 iPhone 3G Unlocked nechce rozbaliť. Píše že archív je poškodený, tak dúfam, že to opravia :)....
Host
Host
 
Příspěvky: 92
Registrován:
stř lis 27, 2013 6:15 pm

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé