dodulo píše:pribudli rozne nastavenia ( zap/vyp multitaskingu.....
Nedaří se mi to v Nastavení nikde najít, poradíš?

dodulo píše:pribudli rozne nastavenia ( zap/vyp multitaskingu.....

"Yes, our Greece Map does have coverage of Cyprus.
You will find on arrival this is mostly major road coverage of Cyprus and not as detailed as the Mainland Greece Map which has 99.9% coverage)
All Major connector roads and major towns should be named and can be navigated to in Cyprus.
A lot of the smaller/village roads will most likely show as un named roads although they will usually be visible on the device (but, should you decide to add any detail to the map you can use the Mapshare functionality to do this)."

pri ceste do Banskej Bystrice som potreboval navigovat ku jednemu domu avsak poslal ma tak asi o 650 metrov inde ako mal. Pripajam screeny

TomTom ma vtedy dost rozhodil...ak mate niekto podobne dobrodruzne prihody pripadne riesenie tohto problemu, prosim ozvite sa
vdaka

).......

dodulo píše:to mi je jasne, ale ked som to zadal teraz do brachovho Navigonu tak on to nasiel len raz a spravne...
:

O "zbytku světa" se ani nezmiňuji.

, no ked ta posiela na adresu a zahlasi, ze si v cieli hoci si od neho este kilometer to fakt zamrzi a ked som pozeral tak dost miest v Bystrici su takto na figu pooznacovane, musel to robit fakt nejaky babrak