Tak jsem dnes nahodil OS 4.0. Developer nejsem, ale nasel jsem na ebay jineho developera a ten me za par dolacu hodil do systemu... Vse trvalo par minut. Potom jsem bez problemu OS 4 nainstaloval a uz cely vecer testuji.
Moje prvni postrehy:
Docela mi vadi, ze se do slozky nevejde vic jak 12 ikon. Proc mam mit do ****** 8 slozek na gamesy??? Tomu proste nerozumim, proc se kazda slozka neda scrollovat podobne jako v "Categories".
Na lockscreenu se datum zobrazuje ve forme "neděle dubna 11"

Tomu taky nerozumim...
Taky mi chvili trvalo, nez jsem prisel na to, ze tapetu nemuzu menit z aplikace obrazky, ale z aplikace tapety v nastaveni...
Bluetooth klavesnice se pripojila bez problemu a funguje skvele

Ale opet si myslim, ze reseni na klavesnici i mys ze Cydia je lepsi
No, a co se tyce multitaskingu tak tomu taky nejak nerozumim. Po hodine hrani si s iphonem, jsem mel v MT panelu 50 aplikaci...PROC???? Rozhodne mi vice vyhovuje backrounder, ktery posle aplikaci do pozadi pridrzenim... Vim, ze novy apple multitasking funguje na jinem principu, ale nejak tomu nerozumim. Pokud chci aplikaci zavrit tak by se proste mela zavrit a hotovo...a nemela by se v MT panelu zobrazovat.
To je zatim vse. Casem pripojim dalsi postrehy
iPhone 3Gs 32GB > iPhone 4 32GB > iPhone 4s 64GB > iPhone 5 64GB > iPhone 5s 64GB > iPhone 6 plus 128GB > iPhone 6s plus 128GB
iPad 2 32GB
Macintosh IIvx > Power Macintosh 7100/66 > G4 > Mac Pro > iMac 27"
Apple TV2 > Apple TV3 > Apple TV4