Parallels Desktop 7

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar Saddako | úte bře 06, 2012 11:36 am

Parallels Desktop 7

Jak je to s používáním Parallels Desktop 7 na Macu? Je to stejné jako se SW z AppStore nebo je to o aktivaci jako u Windows? Mohu si ten SW bez problému nahrát kdykoliv bych se rozhodl přeinstalovat mašinu nebo je to nějak omezené?
Motto: Udělat cokoli blbuvzdorným je zhola nemožné, neboť blbci jsou ohromně vynalézaví

iPhone 7 Plus 128GB Space Grey - TM - 11.0.1
iMac 27" 3.2GHz/16GB/1TB (late 2013) - 10.13
Macbook 12" 1.2GHz/8GB/256GB (2017) - 10.13
Synology DS411j - 4.3 (downgradováno z 5.x)
iPhone guru
iPhone guru
 
Příspěvky: 1082
Registrován:
stř čer 18, 2008 8:08 pm
Bydliště: Krajina za zrcadlem

Uživatelský avatar makatch | úte bře 06, 2012 5:49 pm

Re: Parallels Desktop 7

Pri zakúpení dostaneš ser.číslo,ktorým aktivuješ aplikáciu.Na webe výrobcu sa zaregistruješ s prideleným ser.číslom.Softver môžeš kľudne kedykoľvek znova preinštalovať.
iPod, iPhone and iPad Firmware Download

MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 2924
Registrován:
ned pro 06, 2009 10:22 pm

Uživatelský avatar Saddako | úte bře 06, 2012 5:58 pm

Re: Parallels Desktop 7

OK. Díky za info.
Motto: Udělat cokoli blbuvzdorným je zhola nemožné, neboť blbci jsou ohromně vynalézaví

iPhone 7 Plus 128GB Space Grey - TM - 11.0.1
iMac 27" 3.2GHz/16GB/1TB (late 2013) - 10.13
Macbook 12" 1.2GHz/8GB/256GB (2017) - 10.13
Synology DS411j - 4.3 (downgradováno z 5.x)
iPhone guru
iPhone guru
 
Příspěvky: 1082
Registrován:
stř čer 18, 2008 8:08 pm
Bydliště: Krajina za zrcadlem

kotelník | čtv srp 02, 2012 8:05 pm

Re: Parallels Desktop 7

bože, začínám být bezradný, naštvaný, nedobrý :-D
Prosím Vás poraďte mi, jak mám nastavit tiskárnu v parallels, aby mi fungovala i v OSX i ve win7. Používám dvě tiskárný, nejlepší by pro mě bylo řešení, kdy by win sám poznal, co mám připojeno, ale potřebuji to rozchodit alespoň nějak funkčně. Když jsem měl parallels, tak se mi to nějak podařilo nastavit tak, že když jsem chtěl tisknout z Win, tak jsem musel v OSX tu právě připojenou tiskárnu zadat v macu jako výchozí tiskárnu, pak to tisklo...
Prosím poraďte, moc děkuju
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
iPhonefil
iPhonefil
 
Příspěvky: 2935
Registrován:
úte čer 30, 2009 3:00 pm

bochnart | ned bře 24, 2013 12:36 pm

Re: Parallels Desktop 7

hezky den preji, ma jiz nekdo z vas novy Parallels 8? Ma smysl prechazet vubec ze 7micky na 8micku? dekuji
 

kotelník | ned bře 24, 2013 4:24 pm

Re: Parallels Desktop 7

já mám 8 a příjdou mi rychlejší a stabilnější...
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
iPhonefil
iPhonefil
 
Příspěvky: 2935
Registrován:
úte čer 30, 2009 3:00 pm

ujoimro | sob pro 28, 2013 2:22 am

Re: Parallels Desktop 7

Windows 8, 8.1 sa mi páči, vyhovuje mi a v pohode funguje. 8.1 je ešte lepšia. Ale ak ti vyhovuje a stačí 7, tak je zbytočné meniť funkčný stav...
Host
Host
 
Příspěvky: 10
Registrován:
pát pro 27, 2013 9:36 am

kotelník | ned pro 29, 2013 4:08 pm

Re: Parallels Desktop 7

Tady jsme ale neresili win 7 ci 8, ale parallels 7 ci 8 ;-)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
iPhonefil
iPhonefil
 
Příspěvky: 2935
Registrován:
úte čer 30, 2009 3:00 pm

Uživatelský avatar amdatlon1 | čtv úno 06, 2014 7:52 am

Re: Parallels Desktop 7

Ja som cez ebay kúpil parallel deskop 9 za 40 eur cez ebay, je to tam odosť lacnejšie.
iPhone 6S Space Gray 64GB iOS9(od 10/2015) Telekom
Macbook Pro Retina L 2013(3/14)
iPad Air silver (12/13)32GB
iPhone 6 silver 16GB iOS8
iPhone 5S silver 16GB iOS7(od 11.13-10/14)
IPHONE 4S 16GB (10/11-10/13)
IPHONE 3G 8GB (6/09-10/11)
Senior uživatel
Senior uživatel
 
Příspěvky: 647
Registrován:
úte lis 25, 2008 3:49 pm
Bydliště: Piešťany

Uživatelský avatar pistak | ned bře 02, 2014 12:43 am

Re: Parallels Desktop 7

Ako ste poriešili Parallels 7 na Maverick-u? to si musím kúpiť zasa novú verziu či upgrade za 50€? A o rok zasa další upgrade, lebo bude zasa nový OS X...?
iPhone guru
iPhone guru
 
Příspěvky: 1088
Registrován:
pát pro 25, 2009 4:41 pm
Bydliště: Poprad - Bratislava

ls8 | ned bře 02, 2014 7:52 pm

Re: Parallels Desktop 7

Asi ne, viz http://forum.parallels.com/showthread.p ... -Mavericks - VirtualBox sice v některých funkcích (např. 3D akcelerace) poněkud zaostává, ale nestačil by ti?
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 11452
Registrován:
pát črc 11, 2008 6:52 pm
Bydliště: CZ

Uživatelský avatar pistak | pon bře 03, 2014 2:11 pm

Re: Parallels Desktop 7

Už som o tom čítal, a skúsim to teda že ako to bude... uvidíme.
iPhone guru
iPhone guru
 
Příspěvky: 1088
Registrován:
pát pro 25, 2009 4:41 pm
Bydliště: Poprad - Bratislava

Anndy | úte bře 04, 2014 8:45 am

Re: Parallels Desktop 7

ls8 píše:Asi ne, viz http://forum.parallels.com/showthread.p ... -Mavericks - VirtualBox sice v některých funkcích (např. 3D akcelerace) poněkud zaostává, ale nestačil by ti?


Nevies nahodou, pri aktualizacii virtualboxu (defacto si len dmg subor mozem stiahnut) sa zachovaju vsetky virtualne systemy, ktore su tam nainstalovane?
iPhone 7 128GB Black, Telekom SK, bez JB
WATCH 42 oceľové, Series 3, GPS+LTE, watchOS 4
iPad Pro 10,5, 64GB, cellular, SG
MBA(mid 2013), i7, 8GB, 256GB SSD
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS
 
Příspěvky: 1771
Registrován:
úte lis 09, 2010 1:04 pm
Bydliště: Bratislava

ls8 | úte bře 04, 2014 8:57 am

Re: Parallels Desktop 7

Virtuální systémy jsou uložené jinde (v složce uživatele), než aplikace (/Applications). Takže update aplikace s nainstalovanými systémy nic neprovede.
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 11452
Registrován:
pát črc 11, 2008 6:52 pm
Bydliště: CZ

kotelník | pát bře 21, 2014 6:06 pm

Re: Parallels Desktop 7

prosím poraďte mi, jak vytvořit bootovací usb disk win 7 pro instalaci do parallels. Mám stažený ISO soubor, ale i když vytvořím instalační usb, tak mi to nějak nejde, případně nevím jaký soubor zadat k instalaci. Díky moc

Jedná se o parallels 8, ale nechci kvůli tomu zakládat nové téma, protože předpokládám, že to bude stejný problém.
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
iPhonefil
iPhonefil
 
Příspěvky: 2935
Registrován:
úte čer 30, 2009 3:00 pm

ls8 | pát bře 21, 2014 6:26 pm

Re: Parallels Desktop 7

Do parallels se instaluje rovnou z toho ISO souboru.
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 11452
Registrován:
pát črc 11, 2008 6:52 pm
Bydliště: CZ

kotelník | pát bře 21, 2014 6:40 pm

Re: Parallels Desktop 7

Zvlastni a musi byt ta flashka nejak specialne formatovana?


Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
iPhonefil
iPhonefil
 
Příspěvky: 2935
Registrován:
úte čer 30, 2009 3:00 pm

ls8 | pát bře 21, 2014 8:30 pm

Re: Parallels Desktop 7

Ale žádná flashka, řekneš mu jenom, kde na disku máš uložený ten ISO soubor a Parallels z něj nabootuje.


Zobrazit video na http://youtu.be/jUwVu84FxTs
Kód do fóra: [youtube]jUwVu84FxTs[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 11452
Registrován:
pát črc 11, 2008 6:52 pm
Bydliště: CZ

kotelník | pát bře 21, 2014 9:07 pm

Parallels Desktop 7

Obrázek.
Hazi mi to tuto hlasku. Napada Te co s tim? Diky
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
iPhonefil
iPhonefil
 
Příspěvky: 2935
Registrován:
úte čer 30, 2009 3:00 pm

ls8 | sob bře 22, 2014 7:15 am

Re: Parallels Desktop 7

Nebootuješ z té ISO image. Virtuální stroj se snaží bootovat ze sítě.
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 11452
Registrován:
pát črc 11, 2008 6:52 pm
Bydliště: CZ

kotelník | sob bře 22, 2014 1:56 pm

Re: Parallels Desktop 7

Bylo to vadnym souborem. Stahl jsem jiny a oukej. Diky
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
iPhonefil
iPhonefil
 
Příspěvky: 2935
Registrován:
úte čer 30, 2009 3:00 pm

marseli | úte říj 06, 2015 3:15 pm

Re: Parallels Desktop 7

zdravim, nemate nekdo zkusenosti s tim, ze se mi zasekli aktualizace na 124 z 134 a uz cca 3hod. to je ve stavu, ze nemam pocitac vypinat ani restartovat?
Mam parallels 11 a win 7.¨
dik
Senior uživatel
Senior uživatel
 
Příspěvky: 721
Registrován:
ned črc 20, 2008 5:22 pm
Bydliště: Děčín

ls8 | úte říj 06, 2015 4:04 pm

Re: Parallels Desktop 7

To nesouvisí s Parallels ale s Windows. Je potřeba najít aktualizaci, která to dělá, tu pak buď zakázat nebo nainstalovat manuálně z balíku.

Google: windows 7 stuck installing updates
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 11452
Registrován:
pát črc 11, 2008 6:52 pm
Bydliště: CZ

marseli | úte říj 06, 2015 4:36 pm

Re: Parallels Desktop 7

Dik, ale i kdyz dam restart tak to porad skoci na tu obrazovku kde to nemam vypinat atd. Takze nevim jak najit tu aktualizaci co hapruje.
Senior uživatel
Senior uživatel
 
Příspěvky: 721
Registrován:
ned črc 20, 2008 5:22 pm
Bydliště: Děčín

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Programy a hry pro Mac OS X

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé