TimeMachine

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Martin49 | čtv bře 05, 2009 3:19 pm

TimeMachine

Ahoj,
mám taký problém s TimeMachine, že keď si dám zálohovať iMac na externý disk tak sa to dostane po určitú veľkosť (napr. 22 GB z 55 GB) a vypne sa. Nič nevypíše až na to, že v System preferences - Time Machine vypíě Latest Backup: Failed
Skúšal som to na 3 ext. diskoch. 2 boli napojené cez USB a mali svoje externé napájanie a 1 bol napojený cez FireWire a napájal sa z toho portu(nemal externé napájanie). Ešte sa mi nepodarilo ani raz urobiť zálohu.
Nevedel by mi niekto pomôcť?
 

Paly | čtv bře 05, 2009 3:26 pm

Re: TimeMachine

Mne sa tak daco stalo, ale uz som mal prvu zalohu urobenu.

Vymazal som subor z disku, ktory to tam nahralo a zapol som zalohu zase. Islo to dalej. Nemas na tych diskoch uz nieco najrane? (aj ked to by probolem nemal byt)
iPhone 6 white iOS 8.1.2,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 3976
Registrován:
pon říj 29, 2007 8:08 pm
Bydliště: Neďaleko od Košíc (SVK)

Martin49 | čtv bře 05, 2009 3:35 pm

Re: TimeMachine

Nie, tie disky boli prázdne a v niektorých pokusoch "čerstvo" naformátované. Už som to skúšal asi 15x a stále nič. :(
 

Uživatelský avatar djlucas | čtv bře 05, 2009 5:18 pm

Re: TimeMachine

nemas tam na systemovem disku nejaky velky soubor ? napr.. 4gb a vice ? kdyz jo zkus jej presunout nekam jinam na disk
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 614
Registrován:
ned dub 27, 2008 7:19 pm
Bydliště: Břeclav

Milan Kučera | čtv bře 05, 2009 9:27 pm

Re: TimeMachine

Skus najprv odzalohovat iba cast disku (ostatne excludnes), potom postupne pridas. Tak sa ti to bude podari cele odzalohovat alebo aspon zistis v ktorom subore je problem. Dalej sa uz budu zalohovat iba zmeny, cize pohoda.

- Milan
 

Martin49 | pát bře 06, 2009 9:08 pm

Re: TimeMachine

Tak dnes som to zase skúsil a fungovalo to! Zazálohovalo mi to celý disk. Neviem síce prečo mi to nešllo predtým, ale teraz to už ide.
 

Callipo | úte bře 10, 2009 7:56 pm

Re: TimeMachine

A kluci jaky je rozdil mezi TIme Mechine a Super Duperem?Ktery je lepsi? a proc?J avidim u SD vyhodu tu, ze muzu na jakemkoliv MACU bootnout svuj system a tim padem mam svuj PC dalo by se rict v kapse :P :)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 240
Registrován:
čtv kvě 22, 2008 6:20 pm

ls8 | úte bře 10, 2009 8:22 pm

Re: TimeMachine

Rozdil je zasadni. Hlavnim smyslem TimeMachine je to, ze se zaloha dela pravidelne a automaticky, ty si pak muzes libovolny soubor ze zalohy vytahnout a obnovit, a jsou k dispozici ruzne verze souboru, od nejnovejsich po nejstarsi.
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 11452
Registrován:
pát črc 11, 2008 6:52 pm
Bydliště: CZ

Callipo | úte bře 10, 2009 8:26 pm

Re: TimeMachine

a kdyz sem udelal zalohu prez SD a ted zapnu time machine - udela calou zalohu znova? nebo jen napoji na tu co sem udelal prez SD? a budu moct dal bootovat z disku?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 240
Registrován:
čtv kvě 22, 2008 6:20 pm

ls8 | úte bře 10, 2009 8:33 pm

Re: TimeMachine

TimeMachine a SuperDuper si navzajem nijak neprekazeji, kazdy totiz zalohuje jinam. Pro TimeMachine musis vyhradit samostatny oddil na disku nebo cely disk.
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 11452
Registrován:
pát črc 11, 2008 6:52 pm
Bydliště: CZ

Callipo | úte bře 10, 2009 8:41 pm

Re: TimeMachine

aha, takze kdyz mam cely obraz disku nyni na externim disku prez Super Duper, tak ho mam smazat (kdyz chci zalohu prez time machine) a tim padem nebudu moct bootovat .. to je naprd .. :(
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 240
Registrován:
čtv kvě 22, 2008 6:20 pm

Uživatelský avatar Petrt | čtv srp 27, 2009 1:11 pm

Re: TimeMachine

Zkusím se do této diskuse připojit s mojím dotazem.

Půjde přes TimeMachine zálohovat MBP na síťový disk na Windows počítači? Počítám s tím, že partition bude naformátována na Mac formát, ale nikde jsem se nedočetl, zda nevadí, že je disk po windowsama.
Mapovat se bude disk jak? Analogicky "\\server\nazev disku\slozka" ?

Zálohovat chci, kupovat TimeCapsule ne (když mám doma file server pro Windows PC).
Díky za nakopnutí...
iPhone 6s Silver MacMini 2014 iPad Air Cell TV 2015
iPhone expert
iPhone expert
 
Příspěvky: 1502
Registrován:
ned srp 24, 2008 12:45 pm
Bydliště: Brno

ls8 | čtv srp 27, 2009 1:13 pm

Re: TimeMachine

Da se zalohovat na sitovy disk bez ohledu na pouzity souborovy system, vytvori se image soubor se zalohou. Ale neni to oficialne podporovane. Kdysi jsem to zkousel a fungovalo to.

http://discussions.apple.com/thread.jsp ... ID=5918065
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 11452
Registrován:
pát črc 11, 2008 6:52 pm
Bydliště: CZ

Uživatelský avatar Petrt | čtv srp 27, 2009 1:27 pm

Re: TimeMachine

chapu, ale mám pochybnost. Na FAT32 neudělám větší file jak 4GB, takže TimeMachine automaticky rozděluje image na menší? Mám všude NTFS, ale na něj zase OS X přistupuje "pomalu" (jak jsem se dočetl v jiné diskusi). Když už se s tím budu drbat, tak pár set giga přeformátuju na Maca, jen jsem měl obavu jak se k tomu pak připojím.
(zatím nad Macem velice vážně uvažuji, ale chci si pár věcí ujasnit předem)
iPhone 6s Silver MacMini 2014 iPad Air Cell TV 2015
iPhone expert
iPhone expert
 
Příspěvky: 1502
Registrován:
ned srp 24, 2008 12:45 pm
Bydliště: Brno

Uživatelský avatar guzmen | pát srp 28, 2009 2:43 pm

Re: TimeMachine

pomocou tochto softu mi frčí zápis do NTFS rovnako rýchlo ako do HF+.
Obrázek Iphone 2G 16GB, Fw. 3.1 JB O2.sk
Obrázek MacBook pro 13" 2011 intel SSD 80GB Lion 10.7.2 + Apple remote
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
 
Příspěvky: 486
Registrován:
pát dub 18, 2008 7:35 am
Bydliště: Žilina SR

Uživatelský avatar Petrt | stř zář 09, 2009 9:15 pm

Re: TimeMachine

Mám problém se zálohou přes TimeMachine:
postupuji podle tohoto návodu. Image poté přesunuji na NTFS disk na desktop.
Při připojení notebooku přes kabel se záloha provede a není problém.
Při připojení přes wifi ale záloha selže při "making backup disk available" - vyskočí chyba "The backup disk image "/volumes/srvf-1/PetrBook.sparebundle" could not be created (error 45)". Během přípravy zálohování se na síťovém disku vytvoří temp adresář, který mění velikost (stovky MB) - po chvilce ale vyskočí chyba viz. výše a temp se automaticky smaže. Při záloze po kabelu se žádný temp netvoří :-(

Přitom rozdíl mezi lan kabelem a wifi je jen v různé MAC adrese, která je obsažená v názvu image...

Nevíte co s tím? Google s chybou 45 moc nepomohl :-(

edit: jak začít a nenadávat ... po 3h hraní se mi povedlo rozjet zálohy přes wifi. Použil jsem při tvorbě image MAC adresu LAN karty a ne WiFi - přitom toto jsem zkoušel již dříve. Až nyní se vše z ničeho nic rozjelo. Aď admin rozhodne zda tu tento post nechat či smazat - postup jak se problému zbavit zde neni :roll:

edit2: si připadám jako při prvním setkání s DOSem, tehdy jen nebyl internet :-D
iPhone 6s Silver MacMini 2014 iPad Air Cell TV 2015
iPhone expert
iPhone expert
 
Příspěvky: 1502
Registrován:
ned srp 24, 2008 12:45 pm
Bydliště: Brno

Uživatelský avatar Dadly | ned pro 18, 2011 11:25 pm

Re: TimeMachine

TimeMachine mi obcas zaplni muj hardisk SSD v Airu zalohoma, ikdyz mam nastaveny pro zalohovani jenom externi hardisk. Je to neprijemne, protoze mi nezustane misto na hardisku pocitace a pak pri stahovani se mi vsechny soubory prerusi, ze je nedostatek mista na disku, takhle to vypada, jak vidite takrka identicky velkou zalohu mam v TimeMachine a zaroven mi zabira misto i v Macintosh HD a nevim jak se ji mam zbavit, nevite to nekdo ? zbytecne tak prichazim o 52GB mista :(

screen :
Obrázek
Macbook Air 2011 i5 1,7GHz, 4GB, 128GB SSD, OS X Mavericks
iPhone 5 32GB CZ 7.1.2 JB
Host
Host
 
Příspěvky: 130
Registrován:
úte črc 14, 2009 1:35 am

Uživatelský avatar pistak | pon úno 13, 2012 11:08 am

Re: TimeMachine

Ahoj, vie mi niekto povedať ako zmazať staršie zálohy z time machine HDD?
Viem že by to malo samo mazať staršie, ale tak neviem čo sa stalo ale mne len píše že pripravuje backup a potom po dosť dlhej dobe píše že teraz maže staršie zálohy a potom zasa napíše že mám malo pamäte, (mám 1TB) a že potrebuje nejakých 600 a voľných je len 400GB, tak neviem čo sa deje... Raz sa mi to už stalo a musel som formátovať TM HDD ale tak chcem vedieť že prečo to takto robí... Problémy sa začali po update na 10.7.3. Teraz som sa vrátil v time machine na 10.7.2 a ani tu mi nefunguje tá záloha. Dokonca mi ani skype nejde čo som si všimol a to som ho aj preinštaloval a dal staršiu verziu. A to že mi už nejakú dobu nejde iMovie to ani nepíšem, ale nepoužívam to, tak to až tak neriešim. Ďakujem za rady

Obrázek
iPhone guru
iPhone guru
 
Příspěvky: 1088
Registrován:
pát pro 25, 2009 4:41 pm
Bydliště: Poprad - Bratislava

Uživatelský avatar iTukan | pon úno 13, 2012 11:31 am

Re: TimeMachine

informace: http://superapple.cz/2012/02/apple-novinky-5-tyden-2012/

Apple koncem týdne započal odstraňovat problémy, které se začaly objevovat s nedávno uvolněnými updaty operačního systému Mac OS X. Konkrétně se jednalo o problém bezpečnostní aktualizace systému Snow Leopard, po které přestala fungovat podpora pro emulaci PowerPC instrukcí jménem Rosetta, i o opravu problému nové verze systému Mac OS X 10.7.3, která některým uživatelům znemožnila spouštět jakékoli aplikace.

Problém uživatelů Snow Leoparda řeší nový bezpečnostní update (Security Update 2012-001, version 1.1), problémy s instalací Mac OS X Lion pak řeší klasický Combo instalátor, který je nyní nabízen všem uživatelům bez rozdílu. Problémový Delta instalátor byl stažen z nabídky.
 MBPR 13"  iPhone X  iPad Pro 10.5"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K 
Moderator fóra
Moderator fóra
 
Příspěvky: 2980
Registrován:
sob úno 07, 2009 5:54 pm
Bydliště: Židlochovice

Uživatelský avatar pistak | pon úno 13, 2012 9:37 pm

Re: TimeMachine

Mám dotaz, dá sa spraviť backup na time machine disk najskôr cez usb/firewire a potom ho pripojiť na AP extreme a pokračovať v zálohe? Ja som spravil komplet zálohu pomocou firewire a teraz keď napojím disk k AP extreme, tak mi to nechce pokračovať v zálohe, ale chce vytvoriť novú...
iPhone guru
iPhone guru
 
Příspěvky: 1088
Registrován:
pát pro 25, 2009 4:41 pm
Bydliště: Poprad - Bratislava

Tomas1334_cz | úte led 22, 2013 8:42 am

Re: TimeMachine

Čaute, prosím.. Mám Mac teď od Vánoc, takže s ním moc numím, ale má někdo zkušenosti jak velký disk bych si měl pro TimeMachine koupit, jestliže mám v MBP 256GB??
Popřípadě jestli Thunderbolt nebo USB a když USB tak jestli s externím napájením nebo s napájením přímo z portu??

Díky Tomáš
iPhone 4 32GB black
MacBook Pro Retina | 2,3 GHz | 8 GB | 256 GB SSD | GeForce GT 650M
Time Capsule 2TB
iPhone 4S 32GB black
Host
Host
 
Příspěvky: 90
Registrován:
sob lis 26, 2011 7:06 pm

Uživatelský avatar iTukan | úte led 22, 2013 9:35 am

Re: TimeMachine

Velikost disku zalezi jak dlouho se v casove ose chces vracet k zaloham, jak casto budes zalohovat. Po zaplneni disku se zalohy TM zacnou prepisovat od nejstarsich. Doporucuji alespon 2x kapacitu interniho disku (stejne ho nemas plne zaplneny). Pri dnesnich cenach neni 1TB problem.
USB diky jsou levnejsi, TB disky jsou drazsi, ale TB je rychlejsi rozhrani. Pokud mas USB 3, klidne bych volil USB. Jestli ne, zvazil bych TB disk nebo externi sitovy disk na 1GB LAN (koukni se tu do vlakna o NASech), ale nepises co mas za mac. Jestli ten disk nebudes prenaset, tak bych volil externi napajeni.
 MBPR 13"  iPhone X  iPad Pro 10.5"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K 
Moderator fóra
Moderator fóra
 
Příspěvky: 2980
Registrován:
sob úno 07, 2009 5:54 pm
Bydliště: Židlochovice

Tomas1334_cz | úte led 22, 2013 11:04 am

Re: TimeMachine

Vůbec jsem nerozuměl poslední větě :D, ale mám MacBook Retina 15" 8GB RAM | 2.3 GHz | 256GB SSD
iPhone 4 32GB black
MacBook Pro Retina | 2,3 GHz | 8 GB | 256 GB SSD | GeForce GT 650M
Time Capsule 2TB
iPhone 4S 32GB black
Host
Host
 
Příspěvky: 90
Registrován:
sob lis 26, 2011 7:06 pm

Uživatelský avatar jackherrer | úte led 22, 2013 11:13 am

Re: TimeMachine

OT
bud ten disk budes nebo nebudes prenaset tzn. ze kdyz potrebujes svoje data jinde tak ho odpojis, vemes(=preneses) a pracujes jinde, ale kdyz ten disk bude naporad u PC(=nebudes ho prenaset) tak ti iTukan radi aby sis poridil disk, ktery ma externi napajeni tzn. ten ktery nema pouze miniUSB ale miniUSB + napajeni.. sice nevim co na tom bylo nesrozumitelneho ale od toho tu jsme..
I will maintain an attitude of open-mindedness.
Moderator fóra
Moderator fóra
 
Příspěvky: 3733
Registrován:
ned úno 01, 2009 10:40 am
Bydliště: Pardubice

Tomas1334_cz | úte led 22, 2013 11:28 am

Re: TimeMachine

No a když bude přenosnej, tak z něj mohu nabootovat i na jiném Macu nebo i PC?
iPhone 4 32GB black
MacBook Pro Retina | 2,3 GHz | 8 GB | 256 GB SSD | GeForce GT 650M
Time Capsule 2TB
iPhone 4S 32GB black
Host
Host
 
Příspěvky: 90
Registrován:
sob lis 26, 2011 7:06 pm

Lincoln Six Echo | úte led 22, 2013 11:36 am

Re: TimeMachine

Ne, na PC už vůbec ne.
  • iPhone 6s
  • Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
  • AirPort Extreme 5th gen
Moderator fóra
Moderator fóra
 
Příspěvky: 3739
Registrován:
pát čer 25, 2010 8:53 pm

jerrry | pon zář 02, 2013 8:01 pm

Re: TimeMachine

Ahoj, potřeboval bych poradit s Time Machine. cca 2 měsíce zpět mi Time Machine hlásil, že záloha je moc velká a na zálohovacím disku (500 GB) není místo. Přitom jsem měl nastavené, aby mi neoznamoval mazání starých záloh a čekal jsem, že se to bude dít automaticky. Nedělo. Tak jsem disk úplně smazal a opět jako čistý nastavil pro Time Machine.

A dnes to začalo na novo, 10x denně hláška že je na zálohovacím disku k dispozici jen 90 MB. Proč si Time Machine neumí mazat staré zálohy? Myslel jsem, že tohle dělá automaticky, ale nic :( Přitom přímo v nastavení je napsáno, že "Nejstarší zálohy budou po zaplnění disku smazány".

Nevíte, proč mě je Time Machine nechce mazat a nadává, že není volné místo? :(
iMac 27" 5k Retina, 4,0 GHz, Core i7, 24 GB RAM
MacBook 12", 256 GB SSD
Apple Watch Sport, 42mm
iPhone 6s Plus, 64 GB
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 238
Registrován:
pon zář 01, 2008 11:53 am

Uživatelský avatar Roman_Pe | pon zář 02, 2013 8:59 pm

Re: TimeMachine

A aký máš pomer HDD v Mac VS. HDD TM?

Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White
iPhone expert
iPhone expert
 
Příspěvky: 1700
Registrován:
stř lis 17, 2010 10:55 pm
Bydliště: Brno

jerrry | úte zář 03, 2013 12:19 am

Re: TimeMachine

v iMacu mam 1TB disk (+ 128 GB Fusion Drive) a 500 GB mam externí disk na TM, zaplněno mám cca 327 GB na disku.
iMac 27" 5k Retina, 4,0 GHz, Core i7, 24 GB RAM
MacBook 12", 256 GB SSD
Apple Watch Sport, 42mm
iPhone 6s Plus, 64 GB
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 238
Registrován:
pon zář 01, 2008 11:53 am

Uživatelský avatar iTukan | úte zář 03, 2013 5:06 am

Re: TimeMachine

Zkus si to projít, jestli tu není řešení tvého dotazu - http://pondini.org/TM/Troubleshooting.html
Nevím jestli co hledáš je přesně tohle http://pondini.org/TM/C4.html
 MBPR 13"  iPhone X  iPad Pro 10.5"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K 
Moderator fóra
Moderator fóra
 
Příspěvky: 2980
Registrován:
sob úno 07, 2009 5:54 pm
Bydliště: Židlochovice

jerrry | úte zář 03, 2013 8:06 pm

Re: TimeMachine

děkuji, projdu si to a mrknu :)
iMac 27" 5k Retina, 4,0 GHz, Core i7, 24 GB RAM
MacBook 12", 256 GB SSD
Apple Watch Sport, 42mm
iPhone 6s Plus, 64 GB
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
 
Příspěvky: 238
Registrován:
pon zář 01, 2008 11:53 am

sony123 | sob říj 12, 2013 8:47 am

Re: TimeMachine

Caute, včera v noci som nahodil prvý krát timemachine. Záloha sa vytvorila na NAS o velkosti 26GB. Ale v nastaveniach Time machne sa píše odhadovaná velkosť zálohy 46 GB.

Keď pozerám kedy bola naposledy vytvorená záloha, tak je to niečo okolo 5:00 v noci. Následne boli ešte na dve ďalšie zálohy, niekedy o 7mej a teraz okolo 9tej hodine.

Nezálohovalo sa tam všetko? Alebo to nejako komprimuje?
Senior uživatel
Senior uživatel
 
Příspěvky: 752
Registrován:
úte srp 19, 2008 9:30 am
Bydliště: Dubnica nad Váhom

jablko21 | pon pro 09, 2013 1:32 am

Re: TimeMachine

Můžu se jen zeptat. Začínám se pomalu vše na Macu učit, mám iMac.
Chtěl bych si na externí disk zapnout Time Machine, ale nechci mít disk furt připojen.
Je možné udělat prvotní zálohu a pak třeba cca jednou za měsíc disk připojit? Udělají se mě i tak správně ty zálohy, nebo musí být disk připojen pořád?
Pro vás to je možná banální otázka, ale já se raději prvně zeptám.
Díky
Host
Host
 
Příspěvky: 140
Registrován:
stř čer 22, 2011 2:30 pm

Uživatelský avatar iTukan | pon pro 09, 2013 6:18 am

Re: TimeMachine

Nemusíš mít disk připojený stále. Připoj, když chceš udělat zálohy dle libosti.
 MBPR 13"  iPhone X  iPad Pro 10.5"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K 
Moderator fóra
Moderator fóra
 
Příspěvky: 2980
Registrován:
sob úno 07, 2009 5:54 pm
Bydliště: Židlochovice

jablko21 | pon pro 09, 2013 8:47 pm

Re: TimeMachine

Supr, moc díky za info
Host
Host
 
Příspěvky: 140
Registrován:
stř čer 22, 2011 2:30 pm

Uživatelský avatar parmin | úte led 07, 2014 2:45 pm

Re: TimeMachine

Můžu se jen zeptat - lze přes TimeMachine nějak provádět zálohu na cloudové úložiště?
iPhone 6S * iPad 2 * Mac Mini * Apple TV * AirPort Express * AirPods
iPhone expert
iPhone expert
 
Příspěvky: 1272
Registrován:
pát bře 28, 2008 11:56 am
Bydliště: Liberec

ls8 | úte led 07, 2014 2:46 pm

Re: TimeMachine

Ano, já například zálohuju po síti na Synology DiskStation.
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 11452
Registrován:
pát črc 11, 2008 6:52 pm
Bydliště: CZ

Uživatelský avatar parmin | úte led 07, 2014 2:51 pm

Re: TimeMachine

Omlouvám se, jestli byl můj dotaz nějak naivní nebo nepatřičný. Jsem v OSX po roce pořád ještě nováček, Time Machine zatím nevyužívám. Rád bych to zkusil. Myslel jsem si, že je potřeba připojit nějaký externí disk.
Dneska se tu objevilo vlákno s informací, že na mail.ru je promo akce - úložiště o velikosti 1TB, tak mě napadlo, že by se to k tomu dalo využít a zálohovat tam.
iPhone 6S * iPad 2 * Mac Mini * Apple TV * AirPort Express * AirPods
iPhone expert
iPhone expert
 
Příspěvky: 1272
Registrován:
pát bře 28, 2008 11:56 am
Bydliště: Liberec

Uživatelský avatar DD_ | úte led 07, 2014 5:09 pm

Re: TimeMachine

No Synology Diskstation (taky ji mam doma) je spis domaci NAS, nez cloudove uloziste. A lze na nej zalohovat protoze podporuje AFP protokol.
Obaval se ze zatim neni zadne internetove cloudove uloziste, ktere by toto podporovalo.
---
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2014
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch Sport 42mm
iPhone expert
iPhone expert
 
Příspěvky: 1291
Registrován:
čtv srp 12, 2010 12:48 pm

ls8 | úte led 07, 2014 5:11 pm

Re: TimeMachine

Já Synology považuju za cloudové úložiště, mám ho nejen doma, ale i v práci v serverovně, kde ho mám odkudkoli nonstop přístupné, a funkcí CloudStation skutečně funguje jako cloud se synchronizací dat v reálném čase podobně jako třeba Dropbox.

Ale pokud jsi se ptal na podporu ze strany nějakého provozovatele komerčních cloudových služeb, tak tam asi podporu (zatím?) nikdo nemá. Existují ale podobné služby jako třeba Backblaze nebo ZipCloud.
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
 
Příspěvky: 11452
Registrován:
pát črc 11, 2008 6:52 pm
Bydliště: CZ

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Další

Zpět na Programy a hry pro Mac OS X

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé